Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ο Ολυμπιακός τη νίκη, ο Αστέρας τα παράπονα

Σούπερ Λιγκ: Ο Ολυμπιακός τη νίκη, ο Αστέρας τα παράπονα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/8/2019 23:44
Ο Ολυμπιακός με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του κέρδισε με το δύσκολο 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα. Έντονες φωνές από τους Αρκάδες, που ζήτησαν πέναλτι για τράβηγμα του Μπαράλες, αλλά ο διαιτητής μετά από χρήση του VAR δεν εντόπισε παράβαση.

Ο Ολυμπιακός τη νίκη, ο Αστέρας τα παράπονα! Οι «ερυθρόλευκοι» παρατάχθηκαν με έξι αλλαγές στη σύνθεση τους σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Κρασνοντάρ και κέρδισαν με το δύσκολο 1-0 τους Αρκάδες στο «Γ. Καραϊσκάκης», μπαίνοντας με το δεξί στη νέα Σούπερ Λιγκ.

Οι Πειραιώτες μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και στο 5’ κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Πασαλίδη μετά από σέντρα του Ραντζέλοβιτς. Ο Ελ Αραμπί ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 1-0. Τέσσερα λεπτά μετά ο Σουντανί νικήθηκε σε τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους γηπεδούχους, που δεν είχαν καλό ρυθμό στο παιχνίδι.

Ο Άστερας στέκονταν καλά στο παιχνίδι και στο 15’ απείλησε για πρώτη φορά με σουτ του Φερνάντες, το οποίο μπλόκαρε ο Σα, ενώ στο 32’ ο Ιγκλέσιας δεν βρήκε στόχο με το κεφάλι από πλεονεκτική θέση. Η φάση αυτή «αφύπνισε» τον Ολυμπιακό, ο οποίος στο 37’ «άγγιξε» το δεύτερο γκολ με τον Σουντανί, αλλά ο τελευταίος νικήθηκε σε νέο τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο.

Σε ανάλογο τέμπο το δεύτερο μέρος, με τον Ολυμπιακό να έψαχνε το δεύτερο γκολ ώστε να «κλειδώσει» το ματς, ωστόσο δυσκολεύονταν να δημιουργήσει αξιόλογες ευκαιρίες. Εξαίρεση η φάση στο 69’, με τον Ποντένσε να δίνει μισό γκολ στον Ελ Αραμπί, αλλά ο τελευταίος σημάδεψε το δοκάρι. Ο Αστέρας απάντησε στο 71’ με προσπάθεια του Φερνάντεθ, που απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια ο Σα, ενώ στο 81’ έγινε η φάση του αγώνα. Ο Ελ Αραμπί τράβηξε εντός περιοχής τον Μπαράλες, αλλά ο διαιτητής παρότι έκανε χρήση του VAR, δεν έδωσε πέναλτι.

Το 1-0 έμεινε ως το φινάλε και ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το δεξί τη σεζόν στο πρωτάθλημα, ενώ ο Αστέρας έχει δικαιολογημένα παράπονα για το μη καταλογισμό πέναλτι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.