Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δώνης: «Δεν αφήνω τον Παναθηναϊκό λίγο πριν την έναρξη της σεζόν»

Δώνης: «Δεν αφήνω τον Παναθηναϊκό λίγο πριν την έναρξη της σεζόν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/8/2019 17:17
Η αγγλική «Sun» ανέφερε ότι ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων της Χάντερσφιλντ μετά την αποχώρηση του Ντάβιντ Ζίμπερτ, ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός με προσωπική του δήλωση ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αφήσει τον Παναθηναϊκό λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σε αναζήτηση τεχνικού βρίσκεται η Χάντερσφιλντ, η οποία έχει ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν στην Τσάμπιονσιπ και μετά από τρεις αγωνιστικές ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Ντάβιντ Ζίμπερτ από τον πάγκο της.

Ένας από τους υποψήφιους είναι ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα του συλλόγου ως ποδοσφαιριστής και σε δηλώσεις του στην αγγλική «Sun» παραδέχτηκε πως θα τον ενδιέφερε να δουλέψει στην Αγγλία. Ωστόσο, ο Έλληνας με προσωπική του δήλωση ξεκαθάρισε πως τη δεδομένη στιγμή είναι αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό και ότι σε καμία περίπτωση δεν θα άφηνε την ομάδα λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος:

«Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι προπονητικά είναι ένας στόχος μου να εργαστώ σε αγγλικό σύλλογο. Από εκεί και πέρα σε καμία περίπτωση δεν θα άφηνα την ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Πρέπει να μείνουμε αφοσιωμένοι στη δουλειά μας στον Παναθηναϊκό», ήταν τα λόγια του.

Να σημειωθεί ότι η Χάντερσφιλντ δεν έχει κάνει κρούση στον Παναθηναϊκό για τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος δεν βρίσκεται ψηλά στη λίστα των υποψήφιων. Μια λίστα που περιέρχει τα ονόματα των Άιτορ Καράνκα, Κρις Χιούτον, Σολ Κάμπελ, Γκάρι Ρόουετ αλλά και του υπηρεσιακού, Μαρκ Χάντσον.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.