Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Το VAR «πλήγωσε» ξανά την Σίτι απέναντι στην Τότεναμ!

Πρέμιερ Λιγκ: Το VAR «πλήγωσε» ξανά την Σίτι απέναντι στην Τότεναμ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/8/2019 22:06
Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο «Έτιχαντ», με τους «πολίτες» να σκοράρουν στο 90+2’ και τον διαιτητή να ακυρώνει το γκολ ως οφσάιντ, όπως συνέβη στην περσινή μονομαχία τους για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν είχε νικητή το ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ στο «Έτιχαντ». Οι «πολίτες» ήταν καλύτεροι αλλά οι «πετεινοί» αποδείχθηκαν σκληρά καρύδια και το τελικό 2-2 υποχρέωσε τις δύο ομάδες στην πρώτη τους βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα.

Οι πρωταθλητές μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 20’ πήραν το προβάδισμα με ωραία κεφαλιά του Στέρλινγκ. Η απάντηση της Τότεναμ ήταν άμεση, καθώς στο 23’ ο Λαμέλα βρήκε χώρο για σουτ και με ωραίο πλασέ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Οι «πολίτες» συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και στο 35’ πήραν εκ νέου το προβάδισμα με προβολή του Αγκουέρο.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε μερικές σημαντικές στιγμές για ένα τρίτο γκολ, όμως ο Γιορίς κράτησε το μηδέν και στο 56’ ο νεοεισελθόντας Μόουρα ισοφάρισε σε 2-2, δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο παιχνίδι. Στο 66’ ο Γκουαρδιόλα έριξε στο ματς τον Ζεσούς αντί του Αγκουέρο, με τον τελευταίο να εκνευρίζεται με την απόφαση του προπονητή του και οι δύο άνδρες άλλαξαν ορισμένες κουβέντες σε έντονο ύφος.

Η Σίτι πίεζε ασφυχτικά για το νικητήριο γκολ και στο 90+2’ ο Ζεσούς βρήκε δίχτυα έπειτα, ωστόσο ο διαιτητής έκανε χρήση του VAR και ακύρωσε το γκολ για χέρι του Λαπόρτ. Υπενθυμίζεται πως οι «πολίτες» είχαν πανηγυρίσει γκολ πρόκρισης κόντρα στην Τότεναμ στις καθυστερήσεις των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ της περσινής σεζόν αλλά το VAR ακύρωσε το γκολ και οι «πετεινοί» ήταν αυτοί που πήραν το εισιτήριο. Η ιστορία επαναλήφθηκε λίγους μήνες μετά, με την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο να φεύγει με σπουδαίο βαθμό από το «Έτιχαντ».

Νωρίτερα, η Λίβερπουλ κέρδισε με το αγχωτικό 2-1 στην έδρα της Σαουθάμπτον και έκανε το 2x2 στο πρωτάθλημα. Το απόλυτο και για την Άρσεναλ, η οποία κέρδισε με το ίδιο σκορ την Μπέρνλι και ισοβαθμεί στην κορυφή με τους «κόκκινους». Ο πρωταγωνιστής της ημέρας στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν ο Φινλανδός Πούκι, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ και χάρισε στη Νόριτς τη νίκη με 3-0 απέναντι στην Νιούκαστλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.