Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Αποχαιρέτησε την Ευρώπη ο Ατρόμητος

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Αποχαιρέτησε την Ευρώπη ο Ατρόμητος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/8/2019 21:01
Ο Ατρόμητος ηττήθηκε με 2-0 από την Λέγκια Βαρσοβίας στο Περιστέρι και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ. Στολάρσκι (29’) και Γκβίλια (51’) οι σκόρερ για τους Πολωνούς, δοκάρι ο Ρόσα στο 0-0.

Δεν τα κατάφερε ο Ατρόμητος απέναντι στην Λέγκια Βαρσοβίας. Οι Περιστεριώτες ηττήθηκαν με 2-0 από τους Πολωνούς στην έδρα τους και αποχαιρέτησαν την Ευρώπη.

Το 0-0 του πρώτου αγώνα άφηνε τα πάντα ανοιχτά και η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είχε την πρώτη σημαντική ευκαιρία στο παιχνίδι, όταν στο 17’ ο Ρόσα εκτέλεσε φάουλ και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Δώδεκα λεπτά μετά όμως, η Λέγκια κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με ωραίο συρτό σουτ του Στολάρσκι λίγο έξω από την περιοχή.

Στο 32’ οι Πολωνοί «άγγιξαν» το δεύτερο γκολ με πλασέ του Κουλένοβιτς, ενώ η απάντηση του Ατρόμητου ήρθε στο 40’, με το σουτ του Μανούσου να κοντράρει σε αντίπαλο αμυντικό και να περνάει ελάχιστα πάνω από το δοκάρι. Ο άσος των γηπεδούχων είχε νέα μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ωστόσο ο Λέβτσουκ έβαλε σωτήρια την κόντρα και έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Ατρόμητος έδειξε πως είχε σφυγμό, ωστόσο η Λέγκια φρόντισε να του κόψει τα… φτερά με το καλησπέρα στο δεύτερο μέρος (52’), πετυχαίνοντας δεύτερο γκολ με σουτ στην κίνηση από τον Γκβίλα. Το 0-2 ήταν το τελικό σκορ, αφού στα εναπομείναντα λεπτά η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δεν απείλησε με αξιώσεις, με εξαίρεση μια κοντινή προβολή του Ρισβάνη στο 90ο λεπτό, και έτσι αποχαιρέτησε την Ευρώπη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.