Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διπλό πρόκρισης ο Ολυμπιακός, 1-0 στην Πόλη την Μπασάκσεχιρ!

Διπλό πρόκρισης ο Ολυμπιακός, 1-0 στην Πόλη την Μπασάκσεχιρ!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
7/8/2019 22:54
Ένας σοβαρός και ουσιαστικός Ολυμπιακός έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό (1-0) από την Κωνσταντινούπολη με σκόρερ τον Γιώργο Μασούρα και πλέον αρκεί να υπερασπιστεί το σοβαρό προβάδισμα του στον επαναληπτικό του Καραϊσκάκη. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ζοσέ Σα ο οποίος στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού απέκρουσε πέναλτι του Βίσκα.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες η Μπασάκσεχιρ ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο παιχνίδι όταν στο 14’ στην προσπάθεια του Σα να αποτρέψει ένα κόρνερ, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του για καλή του τύχη όμως το σουτ του Βίσκα χτύπησε πάνω στα σώματα. Ο Ολυμπιακός δημιούργησε μία αξιόλογη φάση στο πρώτο 45λεπτό, ο Ποντένσε όμως δεν πρόλαβε το γύρισμα του Γκερέρο μέσα στην περιοχή.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους ερυθρόλευκους καθώς στο 53’ ο Μασούρας με κεφαλιά έπειτα από υπέροχη σέντρα του Βαλμπουενά άνοιξε το σκορ. Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στον Ολυμπιακό ο οποίος έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και να κυκλοφορεί πιο άνετα τη μπάλα. Όσο περνούσε η ώρα η Μπασάκσεχιρ προσπαθούσε να πιέσει και απείλησε με ένα σουτ του Βίντα στο 71’ το οποίο απέκρουσε σωτήρια ο Σα στην αριστερή του γωνία. Στο 80’ όμως ο Καχβετσί έκανε επικίνδυνη προβολή έξω από την περιοχή, δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Ολυμπιακός απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα.

Η Μπασάκσεχιρ όμως συνέχισε να πιέζει και στο 91’ κέρδισε πέναλτι . Ο Μπρούνο προσπάθησε να αμυνθεί με σηκωμένο το χέρι του μέσα στην περιοχή, η μπάλα χτύπησε πάνω του και ο διαιτητής καταλόγισε ορθά την παράβαση. Ο Σα όμως έπεσε στη σωστή γωνία απέκρουσε την εκτέλεση του Βίσκα κρατώντας το προβάδισμα για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν στα τελευταία λεπτά χωρίς όμως να καταφέρουν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Ο Ολυμπιακός με μία πειστική εμφάνιση πήρε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Μπασάκσεχιρ και πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στα play off του Champions League.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.