Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δίνει 70 εκατ. ευρώ για Λουκάκου η Ίντερ

Δίνει 70 εκατ. ευρώ για Λουκάκου η Ίντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/8/2019 19:26
Η Ίντερ κατέθεσε πρόταση 70 εκατ. ευρώ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ρομέλου Λουκάκου και μένει να φανεί αν οι «κόκκινοι διάβολοι» θα την αποδεχθούν.

Αποφασισμένη να φέρει στο Μιλάνο τον Ρομέλου Λουκάκου είναι η Ίντερ, η οποία την Τετάρτη (7/8) κατέθεσε νέα πρόταση ύψους 70 εκατ. ευρώ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να κάνει δικό της τον Βέλγο επιθετικό.

Το ποσό απέχει από τα 85 εκατ. ευρώ που ζητούν οι «κόκκινοι διάβολοι», ωστόσο δεν αποκλείεται να λάβουν υπόψη την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει από το «Όλντ Τράφορντ». Υπενθυμίζεται πως ο διεθνής άσος προπονούνταν τις τελευταίες ημέρες με την Άντερλεχτ, (ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα) και δε συμμετείχε στις προπονήσεις της Γιουνάιτεντ, η οποία τον τιμώρησε με βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Μένει να φανεί αν η αγγλική ομάδα θα πει το «ναι» στην Ίντερ καθώς και αν θα κινηθει για αντικαταστάτη καθώς απομένει κάτι λιγότερο από 24 ώρες προκειμένου να κλείσει η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία. Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί, εκτός από αυτό του Γιορέντε, είναι του Ινιάκι Γουίλιαμς της Μπιλμπάο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.