Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ιδιοκτήτης Ντέρμπι: «Ναι μιλάμε με τον Ρούνεϊ»

Ιδιοκτήτης Ντέρμπι: «Ναι μιλάμε με τον Ρούνεϊ»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
6/8/2019 15:08
Ο Γουέιν Ρούνεϊ αποτελεί τον μεγάλο στόχο της Ντέρμπι η οποία θέλει να υπογράψει τον Άγγλο άσο τόσο ως παίκτη όσο και ως προπονητή στην ομάδα (βοηθό του Κοκού), όπως επιβεβαίωσε επίσημα ο ιδιοκτήτης της Μελ Μόρις.

Ο Ρούνεϊ ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 με τη Ντι Σι Γιουνάιτεντ στο MLS, βρέθηκε σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο του Χίθροου και ο ιδιοκτήτης της Ντέρμπι επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν.

«Η αρχή έγινε όταν καταλάβαμε ότι ο Γουέιν θέλει να γυρίσει στην Αγγλία και τότε αποφασίσαμε να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα και προφανώς είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην ολοκλήρωση της μεταγραφής», τόνισε ο Μόρις.

Η Ντέρμπι ξεκίνησε νικηφόρα την Τσάμπιονσιπ επικρατώντας επί της Χάντερσφιλντ με 2-1 και ο Φίλιπ Κοκού έκανε επιτυχημένο ντεμπούτο. Ο Ολλανδός προπονητής έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον Ρούνεϊ αναλύοντας του το πλάνο του κάτι που επιβεβαίωσε και ο Μόρις. «Το σημείο κλειδί για μένα είναι η συζήτηση που είχε με τον Φίλιπ Κοκού, ο οποίος ήταν ενήμερος για το ενδιαφέρον του Γουέιν».

Το περσινό πείραμα με τον Λάμπαρντ ήταν επιτυχημένο για την ομάδα, ο Κοκού ξεκίνησε θετικά τη χρονιά και ο σύλλογος θέλει να κάνει την υπέρβαση με την μεταγραφή του Ρούνει.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.