Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνς: «Ξεκάθαρος στόχος να μπούμε στους ομίλους του Champions League»

Μαρτίνς: «Ξεκάθαρος στόχος να μπούμε στους ομίλους του Champions League»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/7/2019 00:21
Πανευτυχής για την πρόκριση του Ολυμπιακού μετά το εμφατικό 4-0 επί της Πλζεν δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς τονίζοντας πως στόχος είναι η είσοδος στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Το κλειδί της νίκης ήταν ότι μπήκαμε πολύ δυνατά στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε ένα γκολ. Το κλειδί ήταν οι οπαδοί μας που δεν σταμάτησαν να μας υποστηρίζουν σε όλη τη διάρκειας του ματς, γεμίζοντας το γήπεδο. Ήμασταν καταιγιστικοί, πολύ καλοί και στο δεύτερο ημίχρονο αποτελεσματικοί. Αυτό ήταν αποτέλεσμα και της προσπάθειας που κάναμε στο πρώτο μέρος. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και στο πρώτο, παίζαμε απέναντι σε μια καλή και σκληρή ομάδα αλλά το σκορ θεωρώ πως ήταν δίκαιο. Είμαστε εδώ με όλες μας τις δυνάμεις. Αυτές είναι νίκες που μας δίνουν αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, είναι μια ακόμη μεγάλη βραδιά για τον Ολυμπιακό. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, να μπούμε στους ομίλους της διοργάνωσης»

Για το ξέσπασμά του στο δεύτερο γκολ: «Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, παίξαμε με μια ομάδα που μας δυσκόλεψε αρκετά. Έπρεπε να παίξουμε έξυπνα. Δεν ξέρω γιατί ξέσπασα, μάλλον επειδή δείξαμε περισσότερο εξυπνάδα από ποιότητα σε εκείνο το σημείο του αγώνα».

Για το αν θα δει αύριο την Μπασακσεχίρ στο φιλικό με την ΑΕΚ: «Δεν τους έχει δει καθόλου. Από σήμερα και κυρίως από μεθαύριο θα αρχίσουμε να αναλύουμε με τους παίκτες την επόμενη αντίπαλό μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.