Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βεράτι για Νεϊμάρ: «Αν ένας παίκτης θέλει να φύγει η ομάδα πρέπει να τον αφήνει»

Βεράτι για Νεϊμάρ: «Αν ένας παίκτης θέλει να φύγει η ομάδα πρέπει να τον αφήνει»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
29/7/2019 16:32
Ο Μάρκο Βεράτι τάχθηκε υπέρ του συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν Νεϊμάρ καθώς τόνισε ότι εφόσον ο Βραζιλιάνος θέλει να φύγει η ομάδα πρέπει να τον αφήσει.

Ο Ιταλός μέσος ο οποίος είχε βρεθεί παλιότερα σε παρόμοια κατάσταση αλλά παρέμεινε στη γαλλική ομάδα, τόνισε ότι δεν θα κρατούσε ποτέ κανέναν παίκτη που δεν επιθυμεί την παρουσία του στο σύλλογο.

«Τη στιγμή που θέλει ένας παίκτης να φύγει τότε θεωρώ ότι η ομάδα πρέπει να εκπληρώνει τις επιθυμίες του. Σίγουρα όμως πρέπει να υπάρχει μία συμφέρουσα οικονομική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ωστόσο δεν θα κρατούσα κάποιον που δεν θέλει να μείνει άλλο», τόνισε ο Ιταλός μέσος, ενώ για τη δική του την περίπτωση πριν λίγα χρόνια δήλωσε:

«Χρειαζόμουν εξηγήσεις γιατί είχα παρατηρήσει κάποια πράγματα που δεν ταίριαζαν με μία ομάδα που θέλει να κατακτάει σημαντικά τρόπαια. Δεν ήμουν σύμφωνος με κάποια πράγματα αλλά στη συνέχεια ξεκαθαρίσαμε τα πράγματα. Όσο για τον Νεϊμάρ δεν έχω αισθανθεί ότι θέλει να φύγει και προφανώς προτιμώ την παραμονή του. »

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.