Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος εποχής για τον Πατρίς Εβρά!

Τέλος εποχής για τον Πατρίς Εβρά!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
29/7/2019 14:01
Την απόφαση του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια πήρε ο Πατρίς Εβρά.

Ο Γάλλος πλέον πρώην ποδοσφαιριστής αποφάσισε να βάλει τέλος σε μία πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα στην οποία αγωνίστηκε για χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο κατακτώντας πολλά τρόπαιο.

«Η ποδοσφαιρική μου καριέρα έχει τελειώσει επίσημα πλέον. Έχω ξεκινήσει τα σεμινάρια για το δίπλωμα UEFA B Licence από το 2013 και ελπίζω πλέον να καταφέρω να τα τελειώσω. Θέλω να πιστεύω ότι σε 1,5 χρόνο από τώρα θα μπορώ να βρεθώ σε πάγκο ομάδας, όπως το είχε πει και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. "Δυο απ' τα παιδιά μου θα γίνουν προπονητές υψηλού επιπέδου" είχε αναφέρει, οπότε είναι ο Γκιγκς και εγώ ανέφερε ο Εβρά στην ιταλική «Gazzetta Dello Sport».

Μεγαλύτερος σταθμός στην καριέρα του η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην οποία αγωνίστηκε για οκτώ χρόνια (2006-2014) κατακτώντας 5 πρωταθλήματα Αγγλίας και ένα Τσάμπιονς Λιγκ. Αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους αριστερούς μπακ της εποχής του και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τη Γιουβέντους όπου έμεινε 2,5 χρόνια πανηγυρίζοντας δύο πρωταθλήματα. Τελευταίος του σταθμός η Γουέστ Χαμ ενώ αγωνίστηκε επίσης στη Μαρσέιγ, τη Νις και τη Μονακό.

Με την εθνική Γαλλίας κατέγραψε 81 συμμετοχές παίρνοντας μέρος σε δύο Μουντιάλ (2010,2014) και τρία Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (2008,2012,2016).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.