Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάλασε του Μπέιλ στην Κίνα

Χάλασε του Μπέιλ στην Κίνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/7/2019 18:35
Σε ναυάγιο οδηγήθηκε η μετακίνηση του Γκάρεθ Μπέιλ στην κινεζική Τζιανκγσού Σούνινγκ, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να μπλοκάρει την μεταγραφή, όπως τουλάχιστον αναφέρει το BBC.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είχε δώσει τα χέρια με την Τζιανγκσού Σούνινγκ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές ύψους 22 εκατ. ευρώ, ωστόσο η μεταγραφή δεν θα πραγματοποιηθεί. Όπως αναφέρει το BBC, η Ρεάλ Μαδρίτης μπλόκαρε τη συμφωνία, αφού επιθυμούσε χρηματικό ποσό για να αφήσει τον ποδοσφαιριστή από το ρόστερ της.

Ο 30χρονος άσος έχει κάκιστες σχέσεις με τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος μετά το φιλικό με την Μπάγερν δήλωσε πως: «Ο Μπέιλ έμεινε εκτός γιατί η ομάδα προσπαθεί να τον πουλήσει. Και αύριο αν μπορεί να φύγει, θα ήταν το καλύτερο».

Ο ποδοσφαιριστής αμείβεται με 550 χιλ. λίρες την εβδομάδα και η Ρεάλ παρά το γεγονός ότι θέλει να ξεφορτωθεί το βαρύτατο συμβόλαιο του, δε θέλησε να τον παραχωρήσει στην κινεζική ομάδα χωρίς να ικανοποιηθεί οικονομικά. Βέβαια, υπάρχει και μια δεύτερη εκδοχή που θέλει τον Μπέιλ να ζήτησε από τους εκπροσώπους του να ψάξουν για εναλλακτικές προτάσεις στην Ευρώπη, καθώς η οικογένεια του δε θέλει να μετακομίσει στην Κίνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.