Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Όρθιος στην Τσεχία ο Ολυμπιακός, 0-0 με την Πλζεν

Όρθιος στην Τσεχία ο Ολυμπιακός, 0-0 με την Πλζεν

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
23/7/2019 22:07
Αλώβητος έφυγε ο Ολυμπιακός από την Τσεχία καθώς ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την Βικτόρια Πλζεν. Τώρα θέλει την νίκη στη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη (30/7) για να πάρει την πρόκριση.

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας μεταξύ του Ολυμπιακού και της Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία με τους "ερυθρόλευκους" να αποκτούν ένα μικρό προβάδισμα για τη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο Καραϊσκάκη την ερχόμενη Τρίτη.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους και την αγωνιστική τους ετοιμότητα μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός ωστόσο απείλησε πρώτος με πλασέ του Βαλμπουενά στο 17', οι Τσέχοι όμως φτάσανε πιο κοντά στο γκολ με σουτ του Τσέρμακ που έβγαλε εντυπωσιακά ο Σα στο 36'. Στο 44'χάσανε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκοτ όταν σε προσπάθεια του Γκιγέρμε να διώξει τη μπάλα, αυτή χτύπησε στον Πέρνιτσα και κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Πορτογάλου τερματοφύλακα.

Οι "ερυθρόλευκοι" στάθηκαν άτυχοι στο πρώτο ημίχρονο καθώς είδαν τον αρχηγό τους Αβραάμ Παπαδόπουλο να αποχωρεί με τράβηγμα και τη θέση του να παίρνει ο Μπα ο οποίος έκανε το επίσημο ντεμπούτο του.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός κατάφερε και ισορρόπησε το παιχνίδια και περιόρισε τις ευκαιρίες των γηπεδούχων. Ο Σεμέδο ήταν ο ηγέτης στην άμυνα, επιθετικά όμως η ομάδα φάνηκε ότι δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις με ευκολία. Καλύτερη της στιγμή ένα πλασέ του Μπουχαλάκη στο 76' το οποίο κατέληξε άουτ.

Το σημαντικό για την ομάδα του Πειραία είναι ότι έφυγε αλώβητη από μία δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ομάδα που έχει δώσει ήδη δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα της. Τώρα πλέον είναι στο χέρι της να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ εκεί όπου περιμένει η Μπασάκσεχιρ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.