Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζιντάν: «Δεν έδειξα έλλειψη σεβασμού προς τον Μπέιλ»

Ζιντάν: «Δεν έδειξα έλλειψη σεβασμού προς τον Μπέιλ»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
23/7/2019 14:06
Ο Ζινεντίν Ζιντάν με νέες του δηλώσεις ξεκαθάρισε ότι δεν έδειξε έλλειψη σεβασμού προς τον Γκάρεθ Μπέιλ και ότι ο παίκτης δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με τη Μπάγερν Μονάχου γιατί δεν ήθελε.

ο Γάλλος τεχνικός μετά το τέλος του φιλικού με τη Μπάγερν Μονάχου ρωτήθηκε για τον Μπέιλ και είπε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα προσπαθεί να τον πουλήσει και όσο συντομότερα φύγει τόσο το καλύτερο. Οι δηλώσεις αυτές δεν άρεσαν στον ατζέντη του παίκτη ο οποίος χαρακτήρισε τον Ζιντάν ως αχάριστο.

Ο θρύλος του γαλλικού ποδοσφαίρου προσπάθησε όμως να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. «Δεν έχω δείξει έλλειψη σεβασμού για κανέναν πόσο μάλλον για κάποιο ποδοσφαιριστή. Πάντα λέω το ίδιο πράγμα, οι ποδοσφαιριστές είναι το πιο σημαντικό από όλα. Όπου εμπλέκεται ένας ποδοσφαιριστής εγώ θα τον υποστηρίζω.

Αυτό που είπα τις προάλλες είναι ότι η ομάδα δουλεύει την έξοδο του παίκτη. Αυτό υποστήριξε και ο ίδιος και είπε ότι δεν θέλει να παίξει. Γνωρίζουμε όλη την κατάσταση ο Μπέιλ είναι ακόμα μέλος της ομάδας και το σέβομαι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα»
, υποστήριξε ο Γάλλος προπονητής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.