Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Φαν'τ Σχιπ υποψήφιος για τον πάγκο της Εθνικής

Ο Φαν'τ Σχιπ υποψήφιος για τον πάγκο της Εθνικής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/7/2019 15:02
Ο Ολλανδός Τζον Φαν'τ Σχιπ είναι ένας από τους υποψήφιους για να αντικαταστήσουν τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας

Μερικές μέρες μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Άγγελο Αναστασιάδη, η ΕΠΟ έχει ξεκινήσει επαφές με τον Τζον Φαν'τ Σχιπ. Ο Ολλανδός τεχνικός αποτελεί αυτή τη στιγμή το πρώτο φαβορί για τον πάγκο της «γαλανόλευκης», ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει οριστική συμφωνία.

Ο 55χρονος φόρεσε για πάνω από δέκα χρόνια τη φανέλα του Άγιαξ ως ποδοσφαιριστής, ενώ πέρασε και από την Ιταλία για λογαριασμό της Τζένοα. Οταν κρέμασε τα παπούτσια του έγινε προπονητής στην Τβέντε ενώ στη συνέχεια ανέλαβε τα τμήματα υποδομής του Αίαντα. Διατέλεσε για μια τετραετία βοηθός στην Εθνική Ολλανδίας (2004-2008) και μετά από ένα μικρό πέρασμα στον Άγιαξ ως βοηθός και υπηρεσιακός, συνέχισε στις Μέλμπουρν Χαρτ, Τσίβας Γουαδαλαχάρα και Μέλμπουρν Σίτι. Η σεζόν 2017-18 είναι η πιο πρόσφατη στην καριέρα του και τον βρήκε στον πάγκο της Τσβόλε, από τη οποία αποχώρησε τον Δεκέμβριο μετά από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.