Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για Λίβερπουλ!

Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για Λίβερπουλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/9/2013 13:42
Τρεις παίκτες ανακοίνωσε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών η Λίβερπουλ, η οποία απέκτησε τους Μαμαντού Σακό, Τιάγκο Ιλόρι αλλά και τον Βίκτορ Μόουσες με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι!

Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» στο φινάλε για τη Λίβερπουλ η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση των Μαμαντού Σακό, Τιάγκο Ιλόρι έναντι 25 εκατ. λιρών ενώ πήρε και τον Βίκτορ Μόουσες με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι!

Όσον αφορά τον πρώτο, ο 23χρονος πρώην κεντρικός αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν (παίζει και ως αριστερός μπακ), βρισκόταν εδώ και αρκετές ημέρες στο Μέρσεϊσαϊντ και αφού πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, ανακοινώθηκε από τους «κόκκινους».

Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για Λίβερπουλ!
Από την άλλη, στη Λίβερπουλ θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Βίκτορ Μόουσες, καθώς η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ ανακοίνωσε την απόκτηση του με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την Τσέλσι.

Μετά τις φετινές προσθήκες των Σούρλε, Γουίλιαν αλλά και την επιστροφή του Κέβιν Ντε Μπρούιν, ο χρόνος συμμετοχής του Μόουσες στην Τσέλσι θα ήταν περιορισμένος, και η Λίβερπουλ κινήθηκε για την απόκτηση του για τον επόμενο χρόνο με τη μορφή δανεισμού από τους μπλε.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα στη συμφωνία δεν υπάρχει οψιόν αγοράς, και ο 22χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει στην Τσέλσι το επόμενο καλοκαίρι.

Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για Λίβερπουλ!
Τέλος, η Λίβερπουλ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Τιάγκο Ιλόρι από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο 20χρονος αμυντικός ο οποίος βρίσκονταν και αυτός εδώ και λίγες ημέρες στο Λίβερπουλ, πέρασε ιατρικές εξετάσεις και σήμερα υπέγραψε συμβόλαιο με τους «κόκκινους» χωρίς να γίνει γνωστή η διάρκεια του συμβολαίου του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.