Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League 2: Ανεβαίνουν δύο, πέφτουν δύο

Super League 2: Ανεβαίνουν δύο, πέφτουν δύο

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
11/7/2019 18:19
Στις 15 Σεπτεμβρίου ξεκινάει το πρωτάθλημα της νεοσύστατης Super League 2 και όπως ανακοινώθηκε από την διοργανώτρια αρχή, δύο είναι οι ομάδες που θα κερδίσουν την άνοδο στην πρώτη κατηγορία ενώ ισάριθμες θα υποβιβαστούν και στη Football League.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση θα υπάρχει η διαδικασία των πλέι οφ και των πλέι άουτ βάσει των οποίων θα προκύπτουν οι δύο ομάδες που θα προβιβάζονται στην πρώτη κατηγορία αλλά και οι δύο που θα πέφτουν στην τρίτη. Το μόνο που μένει για να ισχύσουν όλα αυτά είναι να επικυρωθεί η αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα όμως με την ανακοίνωση της Super League 2 υπάρχει ένα ζήτημα με τη Super League 1 η οποία στη δική της προκύρηξη ανέφερε ότι θα υποβιβάζεται απευθείας ο τελευταίος της κατηγορίας και ο 13ος θα παίζει αγώνες μπαράζ με τον 2ο από τη Super League 2. Αν δεν επέλθει κάποια συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές τη διαφορά θα κληθεί να λύσει η ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατά το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:

1) Η έναρξη του Πρωταθλήματος 2019-2020 θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου 2019. Θα διεξαχθεί με πλέι οφ και πλέι άουτ, όπου θα προβιβάζονται στη Super League 1 δυο (2) ομάδες και θα υποβιβάζονται στη Football League ισάριθμες. Η ημερομηνία της κλήρωσης θα ανακοινωθεί προσεχώς. Όλα τα παραπάνω θα ισχύσουν εφόσον τηρηθούν τα συμφωνηθέντα της αναδιάρθρωσης.

2) Στις 24 Ιουλίου 2019 και ώρα 14.00 θα πραγματοποιηθεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο μεταξύ άλλων θα εγκρίνει την Προκήρυξη Πρωταθλήματος Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 καθώς και του Πρωταθλήματος Νέων Κ19, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.