Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρί: Αδικαιολογήτως απών ο Νεϊμάρ, διαψεύδει ο πατέρας του παίκτη

Παρί: Αδικαιολογήτως απών ο Νεϊμάρ, διαψεύδει ο πατέρας του παίκτη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/7/2019 22:04
Η Παρί ανακοίνωσε ότι ο Νεϊμάρ ήταν αδικαιολογήτως απών από την πρώτη προπόνηση της ομάδας και ο πατέρας του Βραζιλιάνου άσου την διαψεύδει αναφέροντας πως ο συλλογος γνώριζε ότι ο γιος του δεν θα επιστρέψει στο Παρίσι πριν τις 15 Ιουλίου.

Άρχισαν τα όργανα στην Παρί Σεν Ζερμέν όσον αφορά την περίπτωση του Νεϊμάρ. Η γαλλική ομάδα με επίσημη ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι ο Βραζιλιάνος άσος φέρθηκε αντιεπαγγελματικά και δεν εμφανίστηκε στην πρώτη προπόνηση του συλλόγου.

Λίγο αργότερα, όμως, ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, Νεϊμάρ Σάντος με δήλωσή του ξεκαθάρισε ότι η Παρί είχε γνώση της απουσίας του γιού του:

«Ο λόγος ήταν γνωστός και προγραμματισμένος εδώ και ένα χρόνο. Γνώριζαν ότι θα επέστρεφε στις 15 Ιουλίου λόγω των υποχρεώσεων με το Ινστιτούτο (σ.σ. φιλανθρωπικό ίδρυμα) που δεν μπορούσαν να αναβληθούν. Και η Παρί ήταν ενημερωμένη και συμμετέχει στις ενέργειες του Ινστιτούτου».

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν μερικές εβδομάδες ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί ουσιαστικά άνοιξε την πόρτα της αποχώρησης στον Βραζιλιάνο σταρ: «Θέλω παίκτες που να είναι διατεθειμένοι να υπερασπιστούν την τιμή και τη φανέλα της ομάδας. Αυτοί που δεν θέλουν να τους δούμε και να μιλήσουμε. Υπάρχουν βέβαια και συμβόλαια τα οποία πρέπει να τα σέβονται. Τον Νεϊμάρ κανείς δεν τον υποχρέωσε να υπογράψει στην Παρί. Κανείς δεν τον πίεσε. Ήρθε γνωρίζοντας το πρότζεκτ μας».

Ο Νεϊμάρ έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Παρί αλλά κανένας σύλλογος δε μοιάζει διατεθειμένος να προσφέρει το ποσό που ζητάει η γαλλική ομάδα (σ.σ. πάνω από 200 εκατ. ευρώ)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.