Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μέσι: «Είναι κανονισμένο να το σηκώσει η Βραζιλία»

Μέσι: «Είναι κανονισμένο να το σηκώσει η Βραζιλία»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/7/2019 03:03
Έξω φρενών ήταν ο Λιονέλ Μέσι μετά το φινάλε του αγώνα της Αργεντινής με τη Χιλή, με τον αρχηγό της «αλμπισελέστε» να εξαπολύει επίθεση στην Conmebol, υπογραμμίζοντας πως όλα είναι προκαθορισμένα για να το σηκώσει η Βραζιλία. Δεν πήρε το μετάλλιο του ο Αργεντινός.

Η Αργεντινή επικράτησε με 2-1 της Χιλής στον μικρό τελικό του Κόπα Αμέρικα και κατέκτησε την 3η θέση του τουρνουά. Ο Λιονέλ Μέσι δεν ολοκλήρωσε το παιχνίδι, καθώς αποβλήθηκε άδικα λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου έπειτα από «κοκορομαχία» με τον Γκάρι Μεδέλ.

Ο αρχηγός της «αλμπισελέστε», που μετά το παιχνίδι με τη Βραζιλία δήλωσε ότι οι οικοδεσπότες ελέγχουν τα πάντα, δε δέχτηκε να παραλάβει το μετάλλιο του, τονίζοντας πως δε θέλει να πάρει μέρος σε αυτή τη διαφθορά και πως όλα είναι κανονισμένα ώστε η Βραζιλία να κατακτήσει το Κόπα Αμέρικα:

«Ίσως η αποβολή μου να ήταν εντολή για όσα είπα. Ίσως πόνεσε κάποιους και έπρεπε να πληρώσω. Ο διαιτητής έπρεπε να δώσει και στους δύο από μια κίτρινη. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ο Μεδέλ είναι παίκτης που παίζει στο όριο, επιδιώκει την επαφή», δήλωσε ο Μέσι και εν συνεχεία κλήθηκε να εξηγήσει το σκεπτικό του για το γεγονός ότι δεν πήγε να πάρει το μετάλλιο του:

«Δεν πήγα στην απονομή για πολλούς λόγους. Δεν πρέπει να είμαστε μέρος αυτής της διαφθοράς. Είναι κανονισμένο. Είναι κανονισμένο να το πάρει η Βραζιλία. Εύχομαι το Περού να κερδίσει. Πάντα θέλω να είμαι ειλικρινής. Αυτό με διατηρεί ήρεμο. Αν αυτό που λέω έχει επιπτώσεις, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Πρέπει να είσαι σαφής και ξεκάθαρος σε όλες τις πτυχές της ζωής σου. Επαναλαμβάνω. Η διαφθορά και οι διαιτητές δεν αφήνουν τον κόσμο να χαρεί το ποδόσφαιρο. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτή την ομάδα. Τα δώσαμε όλα. Τα δύο τελευταία μας παιχνίδια ήταν τα καλύτερα στη διοργάνωση και δείξαμε ότι αναπτυσσόμαστε ως ομάδα»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.