Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Στην Αλ Χιλάλ ο Λουτσέσκου

Επίσημο: Στην Αλ Χιλάλ ο Λουτσέσκου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/6/2019 17:14
Προπονητής της Αλ Χιλάλ είναι και επίσημα ο Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Την πρόσληψη του Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε η Αλ Χιλάλ. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας κάλυψε τη ρήτρα αποδέσμευσης του Ρουμάνου τεχνικού ύψους 2 εκατ. ευρώ και έφερε στο Ριάντ τον μέχρι πρότινος τεχνικό του ΠΑΟΚ.

Ο 50χρονος προπονητής υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τις ετήσιες αποδοχές του να υπολογίζονται στα 4 εκατ. ευρώ ετησίως. Στην Αλ Χιλάλ τον ακολούθησαν οι συνεργάτες του Ντιέγκο Λόνγκο και Κριστιάνο Μπάτσι, ο γυμναστής του Ματέο Σπαταφόρα, ο επίσης γυμναστής και μεταφραστής του Γιώργος Τσονάκας, ο πρώην πλέον τιμ- μάνατζερ του Δικέφαλου, Παντελής Κωνσταντινίδης και σύμφωνα με πληροφορίες ο σκάουτερ και υπεύθυνος για την ανάλυση, Κυριάκος Τσιτιρίδης.

Ο Λουτσέσκου θα κάνει επίσημο ντεμπούτο στο παιχνίδι με την Αλ Αχλί στις 6 Αυγούστου για τους «16» του Ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ. Αντικαταστάτης του Ρουμάνου τεχνικού στον ΠΑΟΚ θα είναι ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Μπράγκα, Αμπέλ Φερέιρα




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.