Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Αμέρικα: Το Περού «ξέρανε» την Ουρουγουάη και συμπλήρωσε το «πάζλ» των ημιτελικών

Κόπα Αμέρικα: Το Περού «ξέρανε» την Ουρουγουάη και συμπλήρωσε το «πάζλ» των ημιτελικών

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/6/2019 00:46
Το Περού με σύμμαχο το VAR έκανε την έκπληξη, αφού απέκλεισε με 5-4 την Ουρουγουάη στα πέναλτι (0-0 κ.δ) και προκρίθηκε στα ημιτελικ΄ατου Κόπα Αμέρικα, όπου θα αντιμετωπίσει τη Χιλή για μια θέση στον τελικό.

Συμπληρώθηκε το «πάζλ» των ημιτελικών του Κόπα Αμέρικα, με το Περού να αφήνει εκτός ένα από τα μεγάλα φαβορί, Ουρουγουάη. Οι «Ίνκας» κέρδισαν με 5-4 στα πέναλτι την πολυνίκη του θεσμού και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «4», όπου θα αντιμετωπίσει την Χιλή.

Η Ουρουγουάη είχε την υπεροχή καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ενώ είδε τον διαιτητή να της ακυρώνει τρία γκολ μέσω VAR (τα δύο οριακά)
Όλα κρίθηκαν στα πέναλτι, με τον Σουάρες να αστοχεί στην πρώτη εκτέλεση και τους παίκτες του Περού να ευστοχούν και στα πέντε πέναλτι. Έτσι με τελικό σκορ 5-4 προκρίθηκε στα ημιτελικά για 3η φορά στις τελευταίες τέσσερις διοργανώσεις και 16η συνολικά

Βραζιλία-Αργεντινή (2/7) και Χιλή-Περού (3/7) είναι οι δύο ημιτελικοί της διοργάνωσης, ενώ ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 7 Ιουλίου στο «Μαρακανά»


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.