Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός για Τσόρι: «Έγινες ένας ποδοσφαιριστής σημαία για τον σύλλογο»

Ολυμπιακός για Τσόρι: «Έγινες ένας ποδοσφαιριστής σημαία για τον σύλλογο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/6/2019 14:56
Ο Τσόρι Ντομίνγκες αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Αργεντινό μέσο, τον οποίο αποκάλεσε ποδοσφαιρική σημαία του συλλόγου.

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε για τον Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος σε ηλικία 38 ετών αποφάσισε να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο Αργεντινός, ο οποίος φόρεσε για τέσσερα χρόνια τη φανέλα του Ολυμπιακού, ξεκίνησε την καριέρα του στην Κιλμές και στη συνέχεια μετακόμισε στην αγαπημένη του Ρίβερ. Από εκεί πήρε μεταγραφή στην Ευρώπη για τη Ζενίτ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στις Ρούμπιν Καζάν και Ράγιο Βαγιεκάνο.

Στον Ολυμπιακό υπέγραψε τον Ιούλιο του 2013 και έμεινε στους «ερυθρόλευκους» έως το καλοκαίρι του 2017, όπου και πήρε μεταγραφή για την Ράγιο Βαγιεκάνο. Σε τέσσερα χρόνια στους Πειραιώτες κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο έχοντας 40 γκολ και 29 ασίστ σε 126 συμμετοχές.

Κατέκτησε επίσης τρία πρωταθλήματα Αργεντινής με την Ρίβερ, δύο πρωταθλήματα Ρωσίας με Ρούμπιν Καζάν και Ζενίτ, ένα Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, ένα ρωσικό και ένα ευρωπαϊκό σούπερ Καπ με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, αλλά και το πρωτάθλημα της Σεγούντα Ντιβιζιόν με την Ράγιο τη σεζόν 2017-18, την τελευταία της καριέρας του. Ο ίδιος φόρεσε μια φορά τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής, ενώ το 2001 κατέκτησε το Μουντιάλ Νέων με την «αλμπισελέστε».

«Με τη μεγάλη σου ποιότητα, το πάθος σου και την προσφορά στην ομάδα μας την οποία αγάπησες πραγματικά, έγινες ένας ποδοσφαιριστής σημαία στην Ιστορία του Συλλόγου μας! Σ' ευχαριστούμε Τσόρι, θα είσαι για πάντα μέλος της "ερυθρόλευκης" οικογένειάς μας!», ήταν το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.