Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φορτούνης: «Τα βρήκαμε σε 10 λεπτά με τον Μαρινάκη»

Φορτούνης: «Τα βρήκαμε σε 10 λεπτά με τον Μαρινάκη»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/6/2019 17:00
Ο Κώστας Φορτούνης, λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία, αναφέρθηκε στην αναέωση του συμβολαίου του, τονίζοντας πως συμφώνησε μέσα σε δέκα λεπτά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα πως ο Κώστας Φορτούνης ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, λίγη ώρα προτού αναχωρήσει με την υπόλοιπη αποστολή για την Πολωνία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αναφέρθηκε για την ανανέωση του συμβολαίου του αλλά και τους στόχους εν όψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά, ο διεθνής άσος, μίλησε για:

Την ανανέωση του συμβολαίου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε αυτό που ήθελα. Δεν είναι μόνο τα συμβόλαια άλλα η επιθυμία που είχα από την αρχή για να μείνω και να συνεχίσω στον Ολυμπιακό».

Τους ανθρώπους που συνέβαλλαν στην παραμονή του: «Με όλους έχω πάρα πολύ καλή σχέση άλλα αυτό που έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο ήταν η στάση του κ. Μαρινάκη και το ραντεβού που είχαμε πριν λίγες μέρες. Μέσα σε δέκα λεπτά συμφωνήσαμε, έχουμε εξαιρετικές σχέσεις».

Την προετοιμασία της ομάδας: «Πλέον όλοι θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά και να φέρουμε την ομάδα στην κορυφή, να πάρουμε τίτλους και να επιστρέψουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.