Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μέσι: «θα είναι τρελό να μην περάσουμε»

Μέσι: «θα είναι τρελό να μην περάσουμε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/6/2019 17:18
Απογοητευμένος για τη νέα απώλεια βαθμών της Αργεντινής εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Λιονέλ Μέσι μετά το ισόπαλο 1-1 με την Παραγουάη που βάζει σε μεγάλες περιπέτειες την ομάδα του όσον αφορά την πρόκριση στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα.

Η Αργεντινή δεν τα κατάφερε κόντρα στην Παραγουάη (1-1) και πλέον χρειάζεται νίκη την τελευταία αγωνιστική με το Κατάρ για να ελπίζει σε πρόκριση μέσω της 2ης ή της 3ης θέσης (σ.σ. προκρίνονται και οι δύο καλύτεροι 3οι από τους 3 ομίλους). Μετά το παιχνίδι, ο Λιονέλ Μέσι δεν έκρυψε την απογοήτευση του, ωστόσο πρόσθεσε πως είναι αισιόδοξος για την πρόκριση:

«Μας δυσαρεστεί που δεν καταφέραμε πάλι να νικήσουμε. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο και η ομάδα μας είναι πληγωμένη που δεν τα κατάφερε. Γνωρίζουμε καλά πως πρέπει να νικήσουμε το Κατάρ για να προκριθούμε.

Παίζουμε για τη ζωή μας και θα είναι τρελό να μην περάσουμε, όταν ουσιαστικά προκρίνονται τρεις ομάδες από κάθε όμιλο. Είμαι σίγουρος πως θα πάρουμε το επόμενο ματς και θα προκριθούμε. Οφείλουμε όμως να βελτιωθούμε
», τόνισε μετά τον αγώνα ο Μέσι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.