Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κληρώνει για Ολυμπιακό, Ατρόμητο και Άρη

Κληρώνει για Ολυμπιακό, Ατρόμητο και Άρη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/6/2019 00:27
Τον πρώτο τους ευρωπαϊκό αντίπαλο για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 μαθαίνουν το μεσημέρι της Τετάρτης (19/6) οι Ολυμπιακός, Ατρόμητος και Άρης.

Ελληνικό ενδιαφέρον θα έχουν οι αυριανές (19/6) κληρώσεις για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ.

Στις 13:00 θα διεξαχθεί η κλήρωση για τον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει στην κληρωτίδα ως ισχυρός, έχοντας ως πιθανούς αντιπάλους την ολλανδική Αϊντχόφεν και την τσέχικη Βικτόρια Πλζεν.

Οι πρώτοι αγώνες του 2ου προκριματικού γύρου θα γίνουν στις 23 ή 24 Ιουλίου και οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (30-31/7), με τους νικητές να προκρίνονται στην επόμενη φάση, όπου βρίσκονται ακόμη έξι ομάδες (Πόρτο, Ντιναμό Κιέβου, Μπριζ, Κράσνονταρ, Μπασακσεχίρ, ΛΑΣΚ Λιντς). Οι ηττημένοι συνεχίζουν στον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Μία ώρα αργότερα (14:00) θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν και η κλήρωση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ατρόμητος και Άρης θα μπουν στο γκρουπ των ισχυρών της κλήρωσης και το πιθανότερο είναι ότι θα κληρωθούν με ζευγάρι από τον 1ο προκριματικό γύρο. Οι ομάδες που έχουν ήδη περάσει στον 2ο προκριματικό και μπορούν να κληρωθούν με τις ελληνικές ομάδες είναι οι ΑΕ Λεμεσού, Χάκεν, Βιτορούλ Κονστάντζα, Λέγκια Γκντασκ και Λοκομοτίβ Πλόβντιν.

Οι αγώνες θα γίνουν στις 25/7 και 1/8 και οι νικητές παίρνουν το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο, όπου έχει περάσει απευθείας η ΑΕΚ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.