Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Globo Esporte: «Κοντά στην Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ»

Globo Esporte: «Κοντά στην Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/6/2019 00:19
Η βραζιλιάνικη Globo Esporte υποστηρίζει ότι ο Νεϊμάρ είναι κοντά στην επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα έναντι του ποσού των 100 εκατ. ευρώ συν την παραχώρηση ορισμένων παικτών ως έμψυχα ανταλλάγματα (Ράκιτιτς, Ουμτιτί, Ντεμπελέ)

Λέτε να δούμε ξανά τον Νεϊμάρ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα; Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η βραζιλιάνικη Globo Esporte, αναφέροντας πως οι Καταλανοί βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν για την αγορά του Βραζιλιάνου εξτρέμ

Το έγκυρο βραζιλιάνικο Μέσο αναφέρει πως το ποσό της μεταγραφής μπορεί να φτάσει τα 100 εκατ. ευρώ συν έμψυχα ανταλλάγματα, με τα ονόματα των Ράκιτιτς, Ουμτιτί και Ντεμπελέ να έχουν πέσει στο τραπέζι. Μένει πλέον να φανεί αν θα επαληθευτούν οι πληροφορίες του δημοσιεύματος.

Όλα αυτά, όταν πριν λίγες ώρες ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί ουσιαστικά άνοιξε την πόρτα της αποχώρησης στον Βραζιλιάνο σταρ: «Θέλω παίκτες που να είναι διατεθειμένοι να υπερασπιστούν την τιμή και τη φανέλα της ομάδας. Αυτοί που δεν θέλουν να τους δούμε και να μιλήσουμε. Υπάρχουν βέβαια και συμβόλαια τα οποία πρέπει να τα σέβονται. Τον Νεϊμάρ κανείς δεν τον υποχρέωσε να υπογράψει στην Παρί. Κανείς δεν τον πίεσε. Ήρθε γνωρίζοντας το πρότζεκτ μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.