Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Μπακασέτα η Αλάνιασπορ

Ανακοίνωσε Μπακασέτα η Αλάνιασπορ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/6/2019 16:41
Η Αλάνιασπορ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα από την ΑΕΚ, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να υπογράφει τριετές συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Τάσου Μπακασέτα στην Αλάνιασπορ. Το μεσημέρι του Σαββάτου η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου άσου με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022

Ο 25χρονος αναμένεται να εισπράξει λίγο πάνω από 500.000 ευρώ ετησίως, ενώ η ΑΕΚ θα πάρει περίπου 800.000 ευρώ. Στην Αλάνιασπορ ο Μπακασέτας θα βρει τον Γιώργο Τζαβέλλα, αλλά και δύο ακόμα ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο, τους Λούκας Βιγιαφάνιες και Τζάλμα Κάμπος. Προπονητής της ομάδας είναι ο επίσης γνώριμος από την Ελλάδα, Ερόλ Μπουλούτ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Τάσου Μπακασέτα στην τουρκική ομάδα Αlanyaspor.

Ο Έλληνας διεθνής μέσος ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2016. Πραγματοποίησε 104 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, πέτυχε 20 γκολ και ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας, που το 2018 κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας έπειτα από 24 χρόνια.

Eνα θερμό «ευχαριστώ» από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια στον Τάσο Μπακασέτα για την προσφορά του, το ήθος του και τα όσα σπουδαία ζήσαμε μαζί στα τρία χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του συλλόγου μαζί με τις ευχές μας για καλή συνέχεια και μεγάλες επιτυχίες στο επόμενο κεφάλαιο που ανοίγει στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.