Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Για επαφές Μπεργκ-Ντενίζλισπορ κάνουν λόγο οι Τούρκοι!

Για επαφές Μπεργκ-Ντενίζλισπορ κάνουν λόγο οι Τούρκοι!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
11/6/2019 17:38
Την ώρα που η περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ φαίνεται ότι απομακρύνεται από τον Ολυμπιακό, τουρκικά Μέσα συνδεύουν το όνομα του με ενδεχόμενη μετακίνηση στη Ντενίζλισπορ.

Ο πρόεδρος της τούρκικης ομάδας, Αλί Τσετίν, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε έκανε λόγο για μία μεταγραφή η οποία θα ενθουσιάσει ολόκληρη την πόλη, ενώ σημείωσε ότι το φετινό μπάτζετ των μεταγραφών θα φτάσει τα 10 εκ. ευρώ.

«Σήμερα ή αύριο θα πέσουν οι υπογραφές. Το κοινό θα ενημερωθεί άμεσα για κάθε μεταγραφή. Θα περιλαμβάνει ένα όνομα το οποίο θα ενθουσιάσει την πόλη. Θέλουμε οι φίλαθλοι μας να κάνουν λίγο ακόμα υπομονή. Οι επαφές έχουν γίνει ήδη και μόλις γίνει κάτι επίσημο τότε μόνο θα το ανακοινώσουμε» τόνισε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας.

Τα τούρκικα Μέσα ωστόσο το έχουν πάει ένα βήμα παραπέρα καθώς ισχυρίζονται ότι οι ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει έρθει σε επαφή η Ντενίζλισπορ είναι ο Μάρκους Μπεργκ και ο φορ της Τραμπζονσπόρ, Ούγκο Ρονταγιέγκα.

Η τούρκικη ομάδα η οποία φέτος επιστρέφει στην πρώτη κατηγορία του τουρκικού ποδοσφαίρου, φαίνεται ότι έχει την οικονομική ευχέρεια για να κάνει τη μεγάλη μεταγραφή την οποία προμηνύει και σίγουρα ένα όνομα σαν του Μπεργκ θα φέρει ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.