Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντε Λιχτ: «Δεν είναι ώρα ακόμα να αποφασίσω που θα πάω»

Ντε Λιχτ: «Δεν είναι ώρα ακόμα να αποφασίσω που θα πάω»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
11/6/2019 15:51
Ο Ματίας Ντε Λιχτ αποτελεί εδώ και λίγους μήνες ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, με τον ίδιο ωστόσο να θέλει πρώτα να πάει διακοπές και μετά να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και Γιουβέντους διεκδικούν τον αμυντικό του Άγιαξ ο οποίος τόνισε ότι θέλει να πάει σε μία ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται συχνά, χωρίς να τον ενδιαφέρουν τα χρήματα.

«Για μένα το πιο σημαντικό είναι να ξέρω ότι στην ομάδα που θα πάω θα έχω ένα σημαντικό ρόλο και θα παίζω. Δεν ξέρω πότε θα λυθεί όλο αυτό αλλά σίγουρα θέλω να πάρω το χρόνο μου. Τα λεφτά δεν είναι το πρόβλημα, ούτε ο ανταγωνισμός είναι κάτι που με τρομάζει. Απλά δεν είναι ακόμη ώρα για να αποφασίσω και αυτό θα γίνει κατά τη διάρκεια των διακοπών μου», τόνισε ο 20χρονος άσος σε συνέντευξη του στη Mundo Reportivo.

Επίσης ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά το τέλος του τελικού του Nations League μεταξύ της Πορτογαλίας και της Ολλανδίας, πλησίασε τον Ντε Λιχτ ρωτώντας τον αν πρόκειται να έρθει στη Γιουβέντους, λαμβάνοντας ωστόσο την απάντηση ότι δεν έχει πάρει ακόμα την απόφαση του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.