Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Στην Ρεάλ για πέντε χρόνια ο Αζάρ!

Επίσημο: Στην Ρεάλ για πέντε χρόνια ο Αζάρ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/6/2019 23:11
Η Ρεάλ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Εντέν Αζάρ από την Τσέλσι, με τον Βέλγο αστέρα να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο με τη «βασίλισσα».

Το πρώτο καλοκαιρινό «μπαμ» είναι γεγονός! Η Ρεάλ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Εντέν Αζάρ από την Τσέλσι, με τον Βέλγο αστέρα να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. H παρουσίασή του θα γίνει στις 13 του μήνα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, αφού προέχουν οι υποχρεώσεις με την Εθνική Βελγίου.

Το ποσό της μεταγραφής αγγίζει τα 100 εκατ. ευρώ ενώ μαζί με τα μπόνους θα ξεπεράσει τα 145 εκατ. ευρώ. Φυσικά πρόκειται για ρεκόρ δαπάνης στην ιστορία της Ρεάλ. Από την πλευρά του, ο 28χρονος θα έχει διπλάσιες αποδοχές και συγκεκριμένα κάτι παραπάνω από 450 χιλ. ευρώ την εβδομάδα!

Τη φετινή σεζόν ο Αζάρ είχε 21 γκολ και 17 ασίστ σε 52 συμμετοχές με τη φανέλα της Τσέλσι. Συνολικά αγωνίστηκε για επτά χρόνια με τους «μπλε» του Λονδίνου (352 συμ./110 γκολ, 92 ασίστ) κατακτώντας δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο, ένα Λιγκ Καπ και δύο Γιουρόπα Λιγκ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.