Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

AS: «Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ο Βερμάελεν»

AS: «Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ο Βερμάελεν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/6/2019 19:55
Ρεπορτάζ της AS αποκαλύπτει πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο να κλείσει τον Τόμας Βερμάελεν ως ελεύθερο από την Μπαρτσελόνα. Ποιος ο ρόλος του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Τόμας Βερμάελεν βρίσκεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζει η «AS». Ο 33χρονος έμπειρος στόπερ μένει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους «ερυθρόλευκους» για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά.

Μάλιστα, τονίζεται πως ο τεχνικός των Καταλανών, Ερνέστο Βαλβέρδε έχει βοηθήσει σημαντικά ώστε να προχωρήσουν οι συζητήσεις και ο Βέλγος αμυντικός να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Ο Τόμας Βερμάελεν εκτός από την Μπαρτσελόνα έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως οι Άρσεναλ, Άγιαξ και Ρόμα, ενώ είναι 82 φορές διεθνής με την Εθνική Βελγίου. Η Μπαρτσελόνα τον είχε αποκτήσει τον Αύγουστο του 2014 έναντι 18 εκατ. ευρώ, ωστόσο οι πολλοί τραυματισμοί του Βέλγου στόπερ επηρέασαν σημαντικά την καριέρα του. Την περσινή σεζόν είχε 12 συμμετοχές με τους Καταλανούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.