Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ήττα-«καμπανάκι» για την Εθνική στην Τουρκία (video)

Ήττα-«καμπανάκι» για την Εθνική στην Τουρκία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/5/2019 23:13
Η Ελλάδα παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές και γνώρισε φιλική ήττα με 2-1 από την Τουρκία στην Αττάλεια, σκοράροντας στα χασομέρια με τον Κουρμπέλη για το τελικό σκορ. Ουντέρ (11’) και Καραμάν (17’) τα γκολ των Τούρκων.

Λίγες ημέρες πριν τις αναμετρήσεις με Ιταλία (08/06) και Αρμενία (11/06), η Εθνική μας ομάδα έδειξε κακό πρόσωπο και ηττήθηκε με 2-1 από την Τουρκία σε φιλικό παιχνίδι στην Αττάλεια. Η «γαλανόλευκη» είχε ελαφρυντικό τις πολλές και σημαντικές απουσίες σε άμυνα και επίθεση, ωστόσο η εμφάνιση της ήταν ηχηρό «καμπανάκι» ενόψει των δύο αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Euro 2020.

Η ομάδα του Αναστασιάδη μπήκε άσχημα στο ματς και βρέθηκε να χάνει με 2-0 πριν το 20ο λεπτό. Στο 11’ ο Ουντέρ βρήκε πολύ χώρο και με σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή νίκησε τον Πασχαλάκη για το 1-0 των γηπεδούχων. Έξι λεπτά μετά ο Καραμάν εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σάμαρη και με διαγώνιο σουτ «έγραψε» το 2-0

Οι Έλληνες διεθνείς αδυνατούσαν να κρατήσουν μπάλα και να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις, ωστόσο στο 24’ έφτασαν κοντά στο 2-1 έχοντας δοκάρι σε μακρινό σουτ του Σάμαρη. Η Τουρκία συνέχισε να ήταν πιο απειλητική και στο 39’ ισοφάρισε τα δοκάρια με κεφαλιά του Γιοκουσλού, ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’) είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Τοσούν (απέκρουσε ο Πασχαλάκης)

Οι αρκετές αλλαγές των δύο ομάδων έριξαν το ρυθμό και το παιχνίδι κυλούσε χωρίς φάσεις. Όλα έδειχναν ότι το 2-0 θα ήταν το τελικό σκορ, όμως στην τελευταία φάση ο Κολοβός έκανε το σουτ με το δεξί, η μπάλα στρώθηκε στον ολομόναχο Κουρμπέλη, ο οποίος καλυπτόταν κι εκείνος με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1

ΤΟΥΡΚΙΑ (Σενιόλ Γκιουνές): Ουγκουρτσάν, Καγκλάρ, Αϊχάν, Σανγκαρέ, Μεράς, Οκάι, Τουφάν (46’ Οζιακούπ), Ουντέρ (80’ Μπελόζογλου), Γιασιτσί, Καραμάν (46’ Ομούρ), Τοσούν (56’ Γκιουβέν)

ΕΛΛΑΔΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Πασχαλάκης, Μαυρίας, Κουρμπέλης, Σάμαρης, Κούτρης (46’ Σταφυλίδης), Σιώπης (75’ Μάνταλος), Βαλεριάνος (54’ Μπουχαλάκης), Μασούρας (65’ Ντουρμισάι), Πέλκας (46’ Κολοβός), Φορτούνης, Κουλούρης.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.