Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συλλήψεις για στημένα στην Ισπανία: «Εγκέφαλος» ο Ραούλ Μπράβο

Συλλήψεις για στημένα στην Ισπανία: «Εγκέφαλος» ο Ραούλ Μπράβο

Συντάκτης: Γιώργος Βροντάκης
Γιώργος Βροντάκης
28/5/2019 11:02
Η καταπολέμηση της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο συνεχίζεται στην Ισπανία με τις Αρχές να ανακοινώνουν συλλήψεις ποδοσφαιριστών και προέδρων με «εγκέφαλο» της οργάνωσης να αναφέρεται πως είναι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, της Βέροιας, του Άρη και της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραούλ Μπράβο. Στα χέρια της αστυνομίας και πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ινίγκο Λόπεθ.

Σύμφωνα με το Servimedia , αρκετοί παίκτες έχουν συλληφθεί για χειραγωγημένους αγώνες στην πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Οπως αναφέρουν πηγές της ισπανικής αστυνομίας, ορισμένοι από τους συλληφθέντες παίκτες είναι ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος κατηγορείται ότι είναι και ο επικεφαλής του κυκλώματος.

Αλλοι παίκτες που έχουν συλληφθεί είναι οι Μπόρχα Φερνάντεθ, Κάρλος Αράντα, Σάμου Σάιθ, Ινίγκο Λόπεθ (αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ την σεζόν 2013-14), αλλά και ο πρόεδρος της Ουέσκα, Αγκουστίν Λαθαόθα και ο Χουάν Κάρλος Γκαλίντο, υπεύθυνος του ιατρικού επιτελείου του συλλόγου.

Σκοπός του φερομένου κυκλώματος ήταν να αποκτήσουν κέρδη από τα αθλητικά στοιχήματα. Οι κρατούμενοι κατηγορούνται ότι ανήκουν σε εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.