Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Γιουβέντους για Σέρχιο Ράμος»

«Γιουβέντους για Σέρχιο Ράμος»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
24/5/2019 18:09
Ο Σέρχιο Ράμος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδα «AS» και η Γιουβέντους δείχνει διατεθειμένη να εκμεταλλευθεί την κατάσταση.

Ο Ισπανός αμυντικός και αρχηγός των «Μερένγκες» φαίνεται ότι δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον σύλλογο και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ και για αυτό έχει εκδηλώνει τάσεις αποχώρησης από την ομάδα στην οποία βρίσκεται 14 ολόκληρα χρόνια

Σίγουρα στο άκουσμα μίας τέτοιας είδησης όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου στόπερ θα κάνουν την κίνηση της, η Γιουβέντους όμως φαντάζει ως ο πιο πιθανός προορισμός, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο στην υπόθεση καθώς οι δυο τους, παρότι ισχυρές προσωπικότητες, είχαν πολύ καλές σχέσεις στην κοινή τους παρουσία στη Ρεάλ.

Η «Γηραιά Κυρία» μετά το όγδοο συνεχόμενο πρωτάθλημα στην Ιταλία έχει ένα μεγάλο στόχο για τη νέα χρονιά, την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Σέρχιο Ράμος υπήρξε καθοριστικός παράγοντας στις τέσσερις τελευταίες κατακτήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης και η εμπειρία του θα έπαιζε μεγάλο ρόλο και στην ιταλική ομάδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.