Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κούγιας για Μελισσανίδη: «Όπου βρεθούμε μόνοι μας, θα φωνάξει τα παιδιά»

Κούγιας για Μελισσανίδη: «Όπου βρεθούμε μόνοι μας, θα φωνάξει τα παιδιά»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/5/2019 17:06
O Aλέξης Κούγιας εξαπέλυσε επίθεση στον Δημήτρη Μελισσανίδη για τα χθεσινά του σχόλια, λέγοντας μεταξύ άλλων πως δεν περίμενε από τον ισχυρό άντρα της ΑΕΚ να παραδεχτεί πως ελέγχει το παρασκήνιο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στις χθεσινές του δηλώσεις στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ αναφέρθηκε με σκληρά λόγια στον Αλέξη Κούγια, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Τώρα τον πήρα τηλέφωνο και του είπα να πάει να γ@@@@@. Είναι τρελό το παιδί. Τι σχέση έχει η ΑΕΚ με τον αγώνα μπαράζ; Την άλλη φορά που θα τον δω δεν θα τον πειράξω. Θα πω στα παιδιά να τον ξεβρακώσουν και θα τον αμολήσουμε. Θα είναι ο πρώτος του χρόνου που θα πέσει επειδή τα έβαλε με την ΑΕΚ. Θα τον βάλουμε στο τζάμι με τον γράσο».

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση, εξαπολύοντας νέα επίθεση στον ισχυρό άνδρα της «Ένωσης»:

«Μόλις βγήκα από τον Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας κ. Δασκαλόπουλο για πολύ σοβαρά θέματα που συμβαίνουν στη Λάρισα σχετικά με παράνομα στοιχήματα με Λαρισαίους που έχουν σχέση με αυτά και για ένα ραδιοφωνικό σταθμό που εδρεύει στο πατάρι μιας καφετέριας, ο ιδιοκτήτης της οποίας πρόσφατα αποφυλακίστηκε προσωρινά για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που κατά το κατηγορητήριο ξέπλενε χρήματα, έστηνε αγώνες, συμμετείχε σε παράνομους στοιχηματισμούς, η δε δίκη για το συγκεκριμένο πρόσωπο στη Λάρισα ξεκινάει τον Ιούνιο.

Οι συνεργάτες μου πριν λίγο με ενημέρωσαν ότι οι ρεπόρτερ της ΑΕΚ δημοσιοποίησαν τα όσα τους είπε αυτή η αντρούκλα, ο νιάου νιάου η γατούλα – τίγρης – δεν πάω χωρίς μπράβους ούτε στην τουαλέτα για κατούρημα, πρώην δάσκαλος σχολής οδηγών, πρώην διεθνής επιχειρηματίας, Δημήτρης Μελισσανίδης, για το περιεχόμενο του τηλεφωνήματος που μου έκανε από απόκρυψη, μη γνωρίζοντας ότι τα όσα μου έλεγε τα άκουγαν σε ανοιχτή ακρόαση όσοι ήταν μαζί μου
.Βεβαίως, τίποτα από αυτά που είπε στους ρεπόρτερ δεν είναι αλήθεια, άλλα έλεγε ότι θα κάνει, τα οποία έχουν σχέση με τη ζωή μου και τη σωματική μου ακεραιότητα.

Δυστυχώς, είναι σε παραλήρημα και τον καταλαβαίνω με τα όσα έχουν συμβεί με την πρώην πλέον εταιρεία του στη Νέα Υόρκη Aegean Petroleum και με τα όσα συνέβησαν στον Πειραιά με την απρόοπτη επίσκεψη στο γραφείο του των ελεγκτικών αρχών της δικαιοσύνης της Νέας Υόρκης.

Δεν περίμενα, όμως, ότι θα ομολογούσε ότι ελέγχει το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, μόνο έτσι μπορώ να το εκλάβω αυτό που είπε στους ρεπόρτερ και δημοσιοποιήθηκε σε μέσο μαζικής ενημέρωσης, ότι φέτος είχε προγραμματίσει πιθανότατα με τον Γιαννάκη τον Παπαδόπουλο τον υποβιβασμό της ΑΕΛ, αλλά του χαλάσαμε το σχέδιο με την παλικαρίσια νίκη μας στο ΟΑΚΑ, και με την πρωτοφανή δήλωσή του ότι του χρόνου, αφού τα βάλαμε με την ΑΕΚ, λες και η ΑΕΚ είναι ο Μελισσανίδης και ο Παπαδόπουλος, η ΑΕΛ είναι η πρώτη υποψήφια για τον υποβιβασμό.

Θα περιμένω 48 ώρες, γιατί έχουμε εκλογές, τον πρώην υπάλληλό του, Αλέξη Δέδε, να δώσει τις δηλώσεις του Μελισσανίδη, όπου ομολογεί ότι με απείλησε και ομολογεί ότι ελέγχει το ποδόσφαιρο και θα υποβιβάσει την ΑΕΛ στον έγκριτο Αντιεισαγγελέα κ. Λαϊνη για να ασκήσει σχετική πειθαρχική δίωξη. Αν δεν το κάνει, θα κάνουμε έγγραφη καταγγελία εμείς.

Όσο για το ότι θα βάλει τα παιδιά, δηλαδή τους μπράβους του, όπου με βρουν να με ξεβρακώσουν, τόσο στην γειτονιά μου στην Πετρούπολη, όσο και στη Λάρισα, θα προτιμούσαμε να ακούσουμε ότι θα το κάνει ο ίδιος, αλλά πώς θα το κάνει, αφού ξέρει ότι όπου βρεθούμε μόνοι μας θα φωνάξει «τα παιδιά» να τον σώσουν.

Δεν θυμάμαι ουδέποτε τον Μελισσανίδη να πηγαίνει να καθαρίσει μόνος του, πάντα τη δουλειά την κάνουν άλλοι, όπως ο ίδιος ομολόγησε εχθές μπροστά στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ ότι θα βάλει «τα παιδιά», όπως έγινε και την τελευταία φορά στη Βουλιαγμένη.

Δυστυχώς, στην Ελλάδα από το 1996 και μετά όλοι οι ψευτόμαγκες, με κάτι δημοσιογράφους (επιπέδου σε στέλνω στο περίπτερο να μου φέρεις τσιγάρα και δεν ντρέπονται), έγιναν αντρούκλες και τίγρεις και δεν αντιλαμβάνονται ότι υπάρχουν άνθρωποι με αξιοπρέπεια, με πανεπιστημιακά πτυχία, με τεράστια επαγγελματική καταξίωση, οι οποίοι δεν φοβούνται τους ψευτόμαγκες και θέλουν να είναι περήφανα τα παιδιά τους και οι οπαδοί των ομάδων τους για αυτούς.

Όσο για αυτό που είπε ότι του χρόνου θα πέσουμε όπως βλέπω τις ομάδες μας και τα τελευταία αποτελέσματα μεταξύ μας πολύ φοβάμαι ότι δύσκολα θα μας ξεπεράσει η ΑΕΚ
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.