Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Βαλμπουενά ο Μαρινάκης

Επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Βαλμπουενά ο Μαρινάκης

Συντάκτης: Γιώργος Βροντάκης
Γιώργος Βροντάκης
23/5/2019 11:23
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 FM και μίλησε για τις εκλογές, αλλά και για τα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού.

Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων ρωτήθηκε από τον Γιώργο Τράγκα για ένα παίκτη που αγωνίζεται στην Τουρκία και το όνομα του αρχίζει από Β (σ.σ. Βαλμπουενά) και γράφεται στα πρωτοσέλιδα και απάντησε χαρακτηριστικά: «Πήραμε πολλούς παίκτες, όχι μόνο έναν. Θα τους ανακοινώσουμε σε λίγο καιρό. Θα το δείτε όταν τον ανακοινώσουμε, μιλάμε για έναν πάρα πολύ καλό παίκτη που θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα».

Για τον... πόλεμο που έχει ξεσπάσει με την οικογένεια Κόκκαλη: «Δεν θα ήθελα να συζητήσω για τον Πέτρο Κόκκαλη. Ο κόσμος του Ολυμπιακού και ο Ολυμπιακός είναι ενωμένος. Το μόνο που βγήκε προς τα έξω είναι τι παραλάβαμε το 2010. Οι ίδιοι, ο Πέτρος σε συνέντευξή του παραδέχτηκε ότι το χρέος που παραλάβαμε από τον πατέρα του ήταν το διπλάσιο από του Κοσκωτά. Σημασία έχει ο Ολυμπιακός να πηγαίνει καλά, να πάει καλά στην Ευρώπη και να πάρει το ελληνικό πρωτάθλημα. Όλα τα άλλα λύνονται».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε "Στήσατε αγώνα για να βγάλει 12.500 ή 15.000 ευρώ; Στήσατε το παιχνίδι με τη Βέροια;": «Αυτά δεν τα λένε οι δικαστές και τα λέει ο κ. Τσίπρας στις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ».

Για το αν υπάρχει "παράγκα" στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Σήμερα μιλάμε για ένα ποδόσφαιρο που τα τελευταία χρόνια είναι της εξυγίανσης. Έχουμε χορτάσει εξυγίανση».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.