Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βέρα: «Δεν παίξαμε καλά στα δύο παιχνίδια με τον Πλατανιά, αλλά πετύχαμε τον στόχο μας»

Βέρα: «Δεν παίξαμε καλά στα δύο παιχνίδια με τον Πλατανιά, αλλά πετύχαμε τον στόχο μας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/5/2019 22:50
Ο τεχνικός του ΌΦΗ, Χάιμε Βέρα παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν έπαιξε καλά στα δύο παιχνίδια με τον Πλατανιά αλλά πρόσθεσε πως ο στόχος επετεύχθη και ότι έχει πλέον πολύ δουλειά μαζί με τον Γιάννη Σαμαρά για το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA μετά το ΟΦΗ – Πλατανιάς 3-2:

«Το πρώτο που σκέφτηκα μετά το 2-2 ήταν ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να μείνουμε στην κατηγορία. Οι παίκτες μας έδωσαν μεγάλο δώρο. Ήταν σε δύσκολη στιγμή. Ο ΟΦΗ άλλαξε πολύ από τη στιγμή που ανέλαβα. Κάναμε καλά παιχνίδια και πετύχαμε σπουδαίες νίκες. Στα δύο παιχνίδια με τον Πλατανιά δεν παίξαμε καλά, αλλά πετύχαμε τον στόχο μας. Την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ. Κοιτάμε το μέλλον με καλό μάτι.

Θέλω να μιλήσω πρώτα με τον Γιάννη Σαμαρά γιατί έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Πρέπει να δούμε ποια συμβόλαια λήγουν και ποιοι παίκτες θα μείνουν. Θα φτιάξουμε καλή ομάδα.

Είναι ο ποδοσφαιρικός μου αδερφός. Είναι πάντα κοντά μου. Δουλεύουμε και πάμε καλά. Ότι δεν ξέρω εγώ το ξέρει αυτός. Σήμερα κερδίσαμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Αγαπάμε πολύ τον ΟΦΗ. Όταν ήρθαμε ήταν δύσκολα τα πράγματα. Με δουλειά και μυαλό τα καταφέραμε».

Για το τι θα ήθελε να πει στον Ίσις: «Σε αγαπώ πολύ!».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.