Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιστρέφει στην Τσέλσι ως αθλητικός διευθυντής ο Τσεχ

Επιστρέφει στην Τσέλσι ως αθλητικός διευθυντής ο Τσεχ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/5/2019 00:30
Έτοιμος να επιστρέψει στην Τσέλσι είναι ο Πετρ Τσεχ, αφού τα αγγλικά Μέσα αναφέρουν ότι έχει δώσει τα χέρια με τους «μπλε» για να αναλάβει πόστο αθλητικού διευθυντή από τη νέα σεζόν. Σενάρια για πόστο και στον Μακελελέ.

Μετά από 11 χρόνια, ο Πετρ Τσεχ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Τσέλσι. Όπως αποκάλυψε το «Sky Sports» αλλά και η «Telegraph», οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και ο 37χρονος τερματοφύλακας θα είναι από αυτό το καλοκαίρι ο νέος αθλητικός διευθυντής της. Το συγκεκριμένο ρόλο τον έχει η Μαρίνα Γκρανόβσκαγια, μετά την αποχώρηση του Μάικλ Εμενάλο τον Νοέμβριο του 2017.

Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο παιχνίδι στην ποδοσφαιρική καριέρα του Τσεχ θα είναι απέναντι στην Τσέλσι, αφού οι «μπλε» θα αντιμετωπίσουν την Άρσεναλ στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ στις 29 Μαΐου.

Την ίδια ώρα, γαλλικά Μέσα αναφέρουν πως η Τσέλσι έχει προσεγγίσει και τον πρώην άσο της, Κλαούντ Μακελελέ για να αναλάβει και αυτός πόστο. Όλα αυτά ενώ πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τη διοίκηση να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τον Μαουρίτσιο Σάρι με τον θρύλο των Λονδρέζων, Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος πραγματοποιεί εντυπωσιακή πρώτη σεζόν ως προπονητής με την Ντέρμπι Κάουντι

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.