Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς Λακαζέτ η αποστολή της Γαλλίας

Χωρίς Λακαζέτ η αποστολή της Γαλλίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/5/2019 17:19
Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Γαλλίας για τα παιχνίδια με Βολιβία, Τουρκία και Ανδόρα, αφήνοντας εκτός επιλογών τον Αλεξάντρ Λακαζέτ.

Μεγάλο θέμα στη Γαλλία έχει γίνει η απουσία του Αλεξάντρ Λακαζέτ από τις κλήσεις του Ντιντιέ Ντεσάμπ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τρικολόρ» ανακοίνωσε την αποστολή της Γαλλίας για το φιλικό με Βολιβία και τα παιχνίδια με Τουρκία και Ανδόρα για τα προκριματικά του Euro, αφήνοντας εκτός τον επιθετικό της Άρσεναλ, παρότι πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν με 19 γκολ και 13 ασίστ σε 48 παιχνίδια.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λακαζέτ μένει εκτός αποστολής, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον στόπερ της Μάντσεστερ Σίτι, Εμερίκ Λαπόρτ. Εκτός έμεινε και ο Φεκίρ, ενώ οι Λεγκλέ, Μενιάν και Ντουμπουά κλήθηκαν για πρώτη φορά στην Εθνική.

Η αποστολή της Εθνικής Γαλλίας


Τερματοφύλακες: Αρεολά (Παρί Σεν Ζερμέν), Λεκόντ (Μονπελιέ), Λιορίς, (Τότεναμ), Μενιόν (Λιλ)

Αμυντικοί: Ντιν (Έβερτον), Ντουμπουά (Λιόν), Λενγκλέ (Μπαρτσελόνα), Μεντί (Λιόν), Παβάρ (Στουτγκάρδη), Ουμτιτί (Μπαρτσελόνα), Βαράν (Ρεάλ Μαδρίτης), Ζουμά (Έβερτον)

Μέσοι: Καντέ (Τσέλσι), Ματουιντί (Γιουβέντους), Εντομπελέ (Λιόν), Πογκμπά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σισοκό (Τότεναμ)

Επιθετικοί: Μπεν Γεντέρ (Σεβίλλη), Κομάν (Μπάγερν Μονάχου), Ζιρού (Τσέλσι), Γκριεζμάν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λεμάρ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Εμπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Τοβέν (Μαρσέιγ)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.