Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Δίνει ξανά το περιβραχιόνιο στον Πογκμά ο Σόλσκιερ»

«Δίνει ξανά το περιβραχιόνιο στον Πογκμά ο Σόλσκιερ»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
21/5/2019 17:23
Ο Όλε Γκουνάρ Σόλσκιερ δίνει ξανά το περιβραχιόνιο του αρχηγού στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να δείξει στον Πολ Πογκμπά ότι τον υπολογίζει ως τον ηγέτη των Κόκκινων Διαβόλων, σύμφωνα με το ESPN.

Τα σενάρια αποχώρησης του Γάλλου σούπερ σταρ βρίσκονται συνέχεια στο προσκήνιο και το όνομα του συνδέεται έντονα με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους. Ο Όλε Γκουνάρ Σόλσκιερ όμως φαίνεται πως υπολογίζει πολύ στον 26χρονο μέσο, πάνω στον οποίο θέλει να στηρίξει τη Γιουναιτέντ.

Ο τωρινός αρχηγός Βαλένσια το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από το σύλλογο, ενώ και ο Άσλει Γιανγκ αναμένεται να έχει περιορισμένο ρόλο. Οπότε η θέση του αρχηγού μένει στην ουσία κενή και ο Νορβηγός τεχνικός θέλει με αυτόν τον τρόπο να δείξει την εκτίμηση του στον παίκτη του, διώχνοντας από το μυαλό του τα σενάρια αποχώρησης.

Ο Πογκμπά άρχισε και τη φετινή σεζόν ως αρχηγός της ομάδας, η κόντρα του όμως με τον Μουρίνιο είχε ως αποτέλεσμα την αντίδραση του Πορτογάλου τεχνικού ο οποίος αφαίρεσε το περιβραχιόνιο από τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2018.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.