Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανανέωσε με Ντίας και Λουσέρο ο Παναιτωλικός

Ανανέωσε με Ντίας και Λουσέρο ο Παναιτωλικός

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
21/5/2019 14:01
Στην ανανέωση συμβολαίων δύο πολύ σημαντικών παικτών του προχώρησε ο Παναιτωλικός, καθώς θα συνεχίσουν να είναι παίκτες της ομάδας του Αγρινίου ο Χόρχε Ντίας και ο Αντριάν Λουσέρο.

Ο MVP του Παναιτωλικού για την περσινή χρονιά,Χόρχε Ντίας, ανανέωσε για δύο χρόνια και θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των "καναρινιών" μέχρι το καλοκαίρι του 2021. O 30χρονος άσος πραγματοποίησε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα φέτος, μετρώντας 25 συμμετοχές με δύο ασίστ και αποτέλεσε έναν από τους κινητήριους μοχλούς στην καλή φετινή πορεία του της ομάδας.

Για ένα ακόμη χρόνο ανανέωσε και ο Αντριάν Λουσέρο, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Νίκο Μανά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με δύο ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν βασικά στελέχη της ομάδας μας.

Ο Χόρχε Ντίας, που πρόσφατα αναδείχτηκε MVP της σεζόν, μετά από δύο περιόδους σημαντικής προσφοράς στον Παναιτωλικό (συνολικά 54 συμμετοχές – 5 γκολ στη Super League), υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021.

Ο Αντριάν Λουσέρο που φόρεσε με επιτυχία την κυανοκίτρινη φανέλα από τον περασμένο Σεπτέμβριο (27 συμμετοχές – 1 γκολ), υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020.

Αντίθετα λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Νίκο Μανά, τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.