Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κοντά σε Ετό και Ατσού η Τσέλσι

Κοντά σε Ετό και Ατσού η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/8/2013 14:15
Μετά την μεταγραφή του Γουίλιαν, η Τσέλσι είναι μια «ανάσα» και από την απόκτηση του Σάμουελ Ετό, καθώς σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα η μεταγραφή θα κλείσει μέσα στις επόμενες 48 ώρες. Παίρνει και Ατσού!

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, ο Σάμουελ Ετό θα είναι τελικά ο επιθετικός που έψαχνε ο Ζοζέ Μουρίνιο για τη ενίσχυση της γραμμής κρούσης της Τσέλσι, με τον Καμερουνέζο επιθετικό να αποτελεί μέρος της συμφωνίας των 32 εκατ. λιρών που δόθηκαν στην Ανζί για την απόκτηση του Γουίλιαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο έμπειρος φορ θα βρεθεί στο Λονδίνο μέσα στις επόμενες 48 ώρες για να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο και ύστερα να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

Κοντά σε Ετό και Ατσού η Τσέλσι
Από την άλλη, σύμφωνα με το «skysports», οι «μπλε» είναι μια «ανάσα» από την απόκτηση και του Πορτογάλου χαφ Κριστιάν Ατσού.

Ο 21χρονος άσος ο οποίος αποτελούσε μεταγραφικό στόχο της Λίβερπουλ και της Τότεναμ, φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι η οποία τα έχει βρει σε όλα με την Πόρτο για την απόκτηση του έναντι 3.5 εκατ. λίρες.

Ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν ο παίκτης θα ενταχθεί άμεσα στο δυναμικό των λονδρέζων ή θα παραχωρηθεί δανεικός, το οποίο φαίνεται και το πιθανότερο σενάριο κυρίως μετά και την έλευση του Γουίλιαν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.