Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εποχή Πότερ στην Μπράιτον

Εποχή Πότερ στην Μπράιτον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/5/2019 23:31
Εποχή Γκρέιαμ Πότερ στην Μπράιτον, με τον πρώην τεχνικό της Έστερσουντ και μέχρι πρότινος της Σουόνσι να υπογράφει πολυετές συμβόλαιο με τους «γλάρους».

Λίγες μέρες μετά την απομάκρυνση του Κρις Χιούτον, που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις στον κόσμο της Μπράιτον, η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γκρέιαμ Πότερ.

Ο Άγγλος τεχνικός, που την περασμένη σεζόν βρίσκονταν στον πάγκο της Σουόνσι, έλυσε το συμβόλαιο του με τους «κύκνους» και θα αναλάβει ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο 44χρονος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2010 για λογαριασμό της Έστερσουντ, η οποία τότε βρίσκονταν στην 4η κατηγορία του σουηδικού ποδοσφαίρου. Μέσα σε μια οκταετία οδήγησε την ομάδα στην 1η κατηγορία, στην κατάκτηση του Κυπέλλου Σουηδίας και στην ευρωπαϊκή καταξίωση, αφού τη σεζόν 2017-18 η ομάδα του έφτασε ως τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, αποκλείοντας στα προκριματικά τις Γαλατασαράι και ΠΑΟΚ αλλά και την Χέρτα στη φάση των ομίλων. Μάλιστα στους «32» η Έστερσουντ νίκησε την Άρσεναλ στο «Έμιρειτς» (2-1) αλλά στη ρεβάνς οι «κανονιέρηδες» πήραν την νίκη-πρόκριση με 4-2.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.