Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ικάρντι: «Ψέματα όσα γράφονται, έχω πει στη διοίκηση ότι θέλω να μείνω στην Ίντερ»

Ικάρντι: «Ψέματα όσα γράφονται, έχω πει στη διοίκηση ότι θέλω να μείνω στην Ίντερ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/5/2019 14:59
Ο Μάουρο Ικάρντι διέψευσε τα σενάρια αποχώρησης του από την Ίντερ για λογαριασμό της Γιουβέντους, τονίζοντας πως έχει εκφράσει ήδη στη διοίκηση την επιθυμία του να παραμείνει στους «νερατζούρι».

Δημοσίευμα της La Gazzetta dello Sport υποστηρίζει ότι ο Μάουρο Ικάρντι έχει ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία με τους ανθρώπους της Γιουβέντους για να συνεχίσει την καριέρα του στη «Γηραιά Κυρία». Ωστόσο, ο Αργεντινός επιθετικός πήρε θέση μέσω των social media, τονίζοντας ότι όλα είναι ψέμματα και πως ο ίδιος έχει ενημερώσει τη διοίκηση της Ίντερ ότι θέλει να παραμείνει στους «νερατζούρι»:

«Βλέπω αρκετά σενάρια και ιστορίες στις εφημερίδες που δεν αντιπροσωπεύουν τις σκέψεις και τις προθέσεις μου. Θέλω να ενημερώσω τους φιλάθλους της Ίντερ ότι έχω ήδη ενημερώσει αρκετές φορές στη διοίκηση την επιθυμία μου να παραμείνω εδώ. Επομένως, από εδώ και στο εξής δεν θα υπάρξει άλλη παρεξήγηση. Κατανοώ ότι τα ΜΜΕ ενδιαφέρονται να πουλήσουν ψεύτικα νέα όμως δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο παρά να ξεκαθαρίσω την κατάσταση. Επαναλαμβάνω: Έχω πει ήδη στη διοίκηση ότι επιθυμώ να παραμείνω, επειδή η Ίντερ είναι η οικογένεια μου. Ο χρόνος θα δείξει ποιος είπε την αλήθεια. Forza Ίντερ, πάντα», έγραψε ο Ικάρντι στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.