Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φόβοι για ρήξη αχίλλειου ο Λόφτους Τσικ! (vid)

Φόβοι για ρήξη αχίλλειου ο Λόφτους Τσικ! (vid)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
16/5/2019 11:48
Άσχημα τα νέα για την Τσέλσι και τον Μαουρίσιο Σάρι καθώς ο Λόφτους Τσικ αποχώρησε τραυματίας από την φιλική αναμέτρηση με τους Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον και σύμφωνα με τη «Sun υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα.

Ο Άγγλος μέσος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι αλλά μετά από είκοσι λεπτά συμμετοχής αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο, ενώ στο τέλος του αγώνα έφυγε με πατερίτσες και με μία προστατευτική μπότα στο αριστερό του πόδι.

Αν ο τραυματισμός του είναι τόσο σοβαρός, εκτιμάται ότι θα μείνει έξω για τουλάχιστον έξι μήνες και όπως είναι λογικό θα χάσει τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Άρσεναλ στις 29 Μαΐου.

Να σημειωθεί πως αρκετά μεγάλος αριθμός φίλων της Τσέλσι τα έχει βάλει με την απόφαση της διοίκησης να οργανώσει φιλικό παιχνίδι με τους Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον στις ΗΠΑ δύο εβδομάδες πριν τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, υπήρχε συμφωνία ώστε οι Λονδρέζοι να παραταχθούν με όλα τα βαριά τους χαρτιά στο παιχνίδι.

Ο αγωνιστικός χώρος που διεξήχθη το φιλικό ήταν σε τραγική κατάσταση και κατά τον τραυματισμό του Λόφτους-Τσικ η κάμερα έπιασε τον Μαουρίτσιο Σάρι να πετάει κάτω το παλτό του. Υπενθυμίζεται πως ο Ιταλός τεχνικός ήταν αντίθετος στη διεξαγωγή του φιλικού σε αυτό το χρονικό σημείο, κάτι που δήλωσε δημόσια πριν το παιχνίδι με τη Λέστερ για την τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.