Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Πολύ κοντά στην Μπαρτσελόνα ο Ντε Λιχτ»

«Πολύ κοντά στην Μπαρτσελόνα ο Ντε Λιχτ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/5/2019 17:00
Σύμφωνα με καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο Ματάις Ντε Λιχτ έχει συμφωνήσει οριστικά με την Μπαρτσελόνα και η μεταγραφή του από τον Άγιαξ ενδέχεται να ολοκληρωθεί ακόμα και εντός εβδομάδας!

Μόνο τα τυπικά φαίνεται ότι απομένουν προκειμένου ο Ματάις Ντε Λιχτ να ακολουθήσει τον Φρένκι Ντε Γιόνγκ στην Μπαρτσελόνα.

Όπως μετέδωσε το Catalunya Radio, οι Καταλανοί έχουν φτάσει σε οριστική συμφωνία με τον αρχηγό του Άγιαξ από τις 12 Απριλίου σε μια συνάντηση που είχε λάβει χώρα στο Μόντε Κάρλο μεταξύ του Μίνο Ραϊόλα και μιας τετραμελούς αποστολής του ισπανικού συλλόγου.

Σύμφωνα με τον καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό, η μετακίνηση του 19χρονου στόπερ στην Μπαρτσελόνα πρέπει να θεωρείται θέμα ημερών. Ως εκ τούτου το αυριανό (15/5) παιχνίδι του Άγιαξ με την Ντε Γκράαφστσαπ για την τελευταία αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος ενδέχεται να είναι το τελευταίο του με τη φανέλα του «Αίαντα».

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο ομάδες, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό θα αγγίζει τα 80 εκατ. ευρώ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.