Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Κουλιμπαλί από τον Παναθηναϊκό

Τέλος ο Κουλιμπαλί από τον Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
14/5/2019 13:14
O Ουσμάν Κουλιμπαλί θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος με δηλώσεις του στη Nova.

Οι δύο πλευρές βρισκόταν εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του 30χρονου άσου το οποίο και λήγει το καλοκαίρι, αλλά όπως φαίνεται αποδείχθηκαν άκαρπες.

«Ήθελα να μείνω. Ήθελα να πάνε καλά οι διαπραγματεύσεις.Πίστευα πως όλα θα πάνε καλά σε αυτή τη διαδικασία, γιατί πάντα "πάλευα" και έδινα τον καλύτερο εαυτό μου για το σύλλογο, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που υπήρχαν στην ομάδα. Ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό, όμως τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα είχα στο μυαλό μου», τόνισε ο δεξιός μπακ ενώ στη συνέχεια μίλησε και για τον κόσμο της ομάδας.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, γιατί σε κάθε κατάσταση, σε κάθε δύσκολη στιγμή ήταν κοντά στην ομάδα και δεν σταμάτησαν να βοηθούν κάθε παίκτη του συλλόγου. Πραγματικά είμαι στενοχωρημένος, γιατί έζησα τη μεγαλύτερη στήριξη που θα μπορούσα να έχω από τους καλύτερους οπαδούς στη χώρα»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.