Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Χιούτον από την Μπράιτον, σενάρια για Σέλτικ

Τέλος ο Χιούτον από την Μπράιτον, σενάρια για Σέλτικ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/5/2019 15:26
Παρελθόν από τον πάγκο της Μπράιτον αποτελεί ο Κρις Χιούτον, ο οποίος απολύθηκε μια ημέρα μετά το φινάλε της Πρέμιερ Λιγκ. Σενάρια για Σέλτικ

Μετά από 4,5 χρόνια στην Μπράιτον, ο Κρις Χιούτον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Άγγλος τεχνικός κατάφερε να διατηρήσει τους «γλάρους» στην κατηγορία για 2η σερί σεζόν, ενώ οδήγησε την ομάδα έως τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Παρόλα αυτά, η διοίκηση δεν έμεινε ικανοποιημένη και έδειξε την πόρτα της εξόδου στον 60χρονο, με την απόφαση να σχολιάζεται αρνητικά από τα αγγλικά ΜΜΕ.

«Ο Κρις έκανε εξαιρετική δουλειά αυτά τα 4,5 χρόνια. Στην πρώτη του σεζόν φτάσαμε στα πλει-οφ, στην δεύτερη εξασφαλίσαμε την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία μας ενώ τις επόμενες δύο χρονιές καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία. Όμως οι μόλις 3 νίκες στα τελευταία 23 παιχνίδια με οδήγησαν στη δύσκολη αυτή απόφαση. Πιστεύω ότι ήρθε καιρός για μια αλλαγή», δήλωσε ο πρόεδρος της Μπράιτον, Τόνι Μπλουμ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χιούτον θεωρείται αυτή τη στιγμή ένα από τα φαβορί για τον πάγκο της Σέλτικ εφόσον αποχωρήσει ο Νιλ Λένον. Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του στην Μπράιτον, το πρώτο όνομα που ακούγεται αυτή τη στιγμή είναι αυτό του τεχνικού της Σουόνσι και πρώην της Έστερσουντ, Γκρέιαμ Πότερ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.