Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πρωταθλήτρια ξανά η Μάντσεστερ Σίτι!

Πρέμιερ Λιγκ: Πρωταθλήτρια ξανά η Μάντσεστερ Σίτι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/5/2019 18:56
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 4-1 την Μπράιτον και κατέκτησε το πρωτάθλημα για 2η σερί χρονιά, αφήνοντας την Λίβερπουλ στην 2η θέση με 97 (!) βαθμούς. Κέρδισαν αλλά δεν ήταν αρκετό οι «κόκκινοι», στην 3η θέση η Τσέλσι, έχασε από την Κάρντιφ η Γιουνάιτεντ!

Τι και αν βρέθηκε στο -7 στις αρχές του 2019; Η Μάντσεστερ Σίτι με ένα σερί 14 νικών (ρεκόρ στην Πρέμιερ Λιγκ) άφησε πίσω της την Λίβερπουλ και κατέκτησε 2ο σερί πρωτάθλημα με 98 βαθμούς, έναν περισσότερο από τους «κόκκινους»

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μπήκε αγχωμένα στο ματς με την Μπράιτον και μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 27ο λεπτό μετά από κεφαλιά του Μάρει. Οι φίλοι της Λίβερπουλ πανηγύριζαν το γκολ των «γλάρων» στο «Άνφιλντ», όμως η χαρά δεν κράτησε πολύ γι αυτούς, αφού στο 28’ η Σίτι ισοφάρισε σε 1-1 με τον Αγκουέρο, ενώ η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 38’ με κεφαλιά του Λαπόρτ. Η Σίτι πέρασε ξανά στην κορυφή της live βαθμολογίας και στο δεύτερο μέρος «καθάρισε» το ματς με γκολ των Μαχρέζ (63’) και Γκουντογκάν (72’). Το 1-4 ήταν το τελικό σκορ και η Σίτι πανηγυρίζει το 2ο σερί πρωτάθλημα και 6ο συνολικά στην ιστορία της

Με άδεια χέρια έμεινε η Λίβερπουλ, η οποία με δύο γκολ του Μανέ (17’, 81’) κέρδισε με 2-0 την Γουλβς στο «Άνφιλντ» αλλά τα καλά νέα δεν ήρθαν από το Μπράιτον. Στην 3η θέση τερμάτισε η Τσέλσι μετά το ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Λέστερ, ενώ η Τότεναμ εξασφάλισε και μαθηματικά την 4η θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 2-2 στην έδρα της απέναντι στην Έβερτον.

Στο Γιουρόπα Λιγκ ελπίζει πλέον η Άρσεναλ για την συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού η νίκη με 3-1 στην έδρα της Μπέρνλι (2 γκολ ο Ομπαμεγιάνγκ) δεν είχε αντίκρισιμα. 6η και… καταϊδρωμένη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-0 από την υποβιβασμένη Κάρντιφ και έκλεισε πολύ άσχημα τη σεζόν


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.