Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

"Ανακωχή" ανάμεσα σε Γκατούζο και Μπακαγιόκο, γυρίζει όμως στην Τσέλσι το καλοκαίρι ο παίκτης

"Ανακωχή" ανάμεσα σε Γκατούζο και Μπακαγιόκο, γυρίζει όμως στην Τσέλσι το καλοκαίρι ο παίκτης

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
8/5/2019 12:05
Τζενάρο Γκατουζο και Τιεμουέ Μπακαγιόκο συζήτησαν πριν την χθεσινή προπόνηση της Μίλαν, παρουσία του Πάολο Μαλντίνι και του Λεονάρντο, και έδωσαν τέλος στην μεταξύ τους κόντρα.

Ο Γάλλος μέσος δεν ζήτησε συγγνώμη, αλλά εξήγησε και στους τρεις τη δική του οπτική για το συμβάν, ότι σε καμία περίπτωση δεν αρνήθηκε να περάσει ως αλλαγή στο γήπεδο, ούτε εκφράστηκε απρεπώς προς τον προπονητή του.

Ο παίκτης ωστόσο αναμένεται να τιμωρηθεί, λόγω και της αργοπορίας του σε προπόνηση την περασμένη εβδομάδα, ακόμα και αν κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Ο μεγάλος στόχος της Μίλαν είναι η παρουσία στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, βρίσκεται τρεις βαθμούς από την 4η θέση τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, και όλοι θέλουν να πάνε ενωμένοι μέχρι το τέλος.

Σύμφωνα μάλιστα με την Corriere della Sera, ο Μπακαγιόκο αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα στην αναμέτρηση του Σαββάτου (11/5) με τη Φιορεντίνα. Ωστόσο είτε η Μίλαν εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην επόμενη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είτε όχι, ο 25χρονος άσος θα επιστρέψει στην Τσέλσι, από όπου και αγωνίζεται δανεικός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.