Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξανά η Γιουβέντους για Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, πρόβλημα οι σχέσεις των δύο προέδρων

Ξανά η Γιουβέντους για Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, πρόβλημα οι σχέσεις των δύο προέδρων

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
8/5/2019 11:26
Η Γιουβέντους φαίνεται ότι έχει αναθερμάνει το ενδιαφέρον της για τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport.

Οι «μπιανκονέρι» έχουν ως στόχο την ανανέωση της γραμμής του κέντρου τους και μετά τη μεταγραφή του Άαρον Ράμσεϊ, επιδιώκουν να αποκτήσουν ακόμη έναν πρωτοκλασάτο χαφ, ειδικά από τη στιγμή που ο Πιάνιτς συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να αποτελέσει παρελθόν.

Εντομπελέ, Ραμπιό αλλά και Πογκμπά έχουν ακουστεί για τη Μεγάλη Κυρία, σήμερα όμως επανήλθε στο προσκήνιο και το όνομα του Μιλένκοβιτς-Σάβιτς. Ο μέσος της Λάτσιο θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και αργά ή γρήγορα θα πάρει μεταγραφή.

Η Γιουβέντους ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωση του, όμως οι σχέσεις ανάμεσα στους προέδρους δεν είναι και οι καλύτερες. Ο λόγος είναι ότι ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λολίτο, μαζί με τον πρόεδρο της Τορίνο και τον πρόεδρο του Ισπανικού πρωταθλήματος, έχουν έρθει σε σύγκρουση με την Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων, της οποίας ηγείται ο Ανιέλι, με αφορμή την επιθυμία του προέδρου της Γιουβέντους να δημιουργηθεί ένα κλειστό πρωτάθλημα με τις θεωρητικά μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.